Britney etterforskes

Politiet mener hun kan ha satt sin sønn i fare i trafikken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britney med sønnen Sean Preston på fanget. (Foto: idontlikeyouinthatway.com)Britney med sønnen Sean Preston på fanget. (Foto: idontlikeyouinthatway.com)

En politimann oppsøkte Britney Spears hjem i Malibu på tirsdag for å få informasjon til barnevernet.

Bakgrunnen for hendelsen er i følge Los Angeles Times at bilder av popstjernen kjørende med sin fire måneder gamle sønn på fanget har spredd seg på ulike websider.

Spears 24, forklarte at hun hadde prøvd å rømme fra paparazzier og at hun holdt barnet fordi hun fryktet for hans sikkerhet.

Bildene, som ble tatt av en kjendisfotograf, viser Britney bak rattet med sønnen Sean Preston sittende på fanget, i steden for å ha ham sikret i baksetet slik loven sier.

Spears sier i en uttalelse at bildene ble tatt i sammenheng med et «gruoppvekkende, skrekkelig møte med paparazziene». Hun sier at hun instinktmessig tok affære for å beskytte babyen.

En kilde nær Spears forklarte at paparazziene konfronterte sangerinnen nær en Starbucks-cafe i Mailbu og at hun kjørte den to minutter lange veien hjem med sitt barn i panikk.

Los Angeles politiet vil ikke kommentere videre på etterforskningen.

Mer Britney i Neste Klikk:

Britney Spears

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus