Potter-nekt

Madonna nektet datteren sin å bli Potter-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Madonna og datteren fra en høytopplesning på et barnesykehus. (Foto: gosh.org)Madonna og datteren fra en høytopplesning på et barnesykehus. (Foto: gosh.org)

Å ha Madonna som mor er ikke nødvendigvis en dans på roser.

Superstjernen skal være svært streng mot sine barn og har tidligere innrømmet at hun nekter dem både TV, mobil og junk food.

Det siste fra den fronten er at Madonna skal ha nektet sin 9 år gamle datter Lourdes å søke på en rolle i den nye «Harry Potter»-filmen.

Niåringen skal for alvor ha blitt bitt av Potter-basillen da hun i november var til stede under premieren av «Harry Potter og ildbegeret». Her fikk hun møte sin store heltinne Emma Watson som spiller rollen som «Hermine», noe som gjorde stort inntrykk.

Klar til å søke


I følge en anonym kilde skal Lourdes ha printet ut informasjon og søknadsskjema for rollen fra nettet og var klart til å søke.

- Madonna påpekte at produsentene søkte en jente mellom 13 og 16 år, men Lourdes ga seg ikke, sier kilden til

den britiske avisen Daily StarDen viljesterke niåringen skal ha argumentert med at produsentene ville godta henne ettersom hun både ser ut og oppfører seg som eldre enn det hun er.

Men, mamma Madonna nektet altså å bøye av for datterens krav. Lourdes skal imidlertid ha blitt beroliget av stefaren Guy Ritichie som lovet henne en rolle i en av sine filmer, bare hun blir litt eldre.


Personvernpolicy