Den perfekte kvinnen

Den ettertraktede skuespilleren og ungkaren George Clooney har avslørt hva han vil ha hos den perfekte kvinnen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

George Clooney og hans daværende kjæreste Lisa SnowdenGeorge Clooney og hans daværende kjæreste Lisa Snowden

I et intervju med OK! Magazine forteller George Clooney (44) hva han anser som gode kvaliteter for den ultimate drømmedamen.

- Hun er en fin miks. Hun skal ha Nicole Kidmans latter, personligheten til Julia Roberts, utseendet til Michelle Pfeiffer, selve essensen av skjønnhet. Og ambisjonene til Jennifer Lopez.

- Jeg tror på ideen om å finne drømmekvinnen. Hvem vet? Kanskje en dag?

Overfor OK! Magazine innrømmer Clooney at han trives i kvinners selskap, og understreker atter en gang at han ikke er klar for å slå seg til ro.

- Min drivkraft er arbeidet mitt, og det betyr at alt annet i mitt liv vil lide under dette en tid fremover. Det er derfor det ikke har fungert mellom meg og noen av de kvinnene som har stått meg nær.

- Tanken på barn er heller ikke så sterk ennå, men skulle det skje en gang - man vet jo aldri - så vil jeg gå 100% inn i oppgaven, sier Clooney som søndag fikk overrakt en hederspris av en av sine drømmekvinner, Julia Roberts, under Critic's Choice Awards


Mer i Neste Klikk:

Kjendiseri

Personvernpolicy