Ikke lengre «Alene hjemme»

Macaulay Culkin (26) har sagt ja til å bli sperret inne i britisk Big Brother-hus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Macaulay Culkin skal inn i «huset». (Foto: orofilm)Macaulay Culkin skal inn i «huset». (Foto: orofilm)

Reality-bølgen ser ikke ut til å ta slutt. I Storbritannia står nå den fjerde sesongen av «Celebrity Big Brother» på trappene.

Konseptet er, som du kanskje vet, å sperre a-, b- og c-kjendiser inne i et hus i 100 dager.

Den siste kjendisen som foreløpig har blitt bekreftet til programmet er ingen ringere enn «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin.

Venn av Jackson


Ryktene sier at sjefene i britiske Channel 4 drømmer om at Culkin vil avsløre intime detaljer fra sitt vennskap med Michael Jackson.

- Dette er litt av et kupp for oss. Og på grunn av hans vennskap med Michael Jackson kan man si at vi nesten får to for prisen av en. Vi var desperate etter å få tak i Macaulay fordi vi ville ha noen store amerikanske navn som var kontroversielle og som hadde en broket fortid. Han passer perfekt fordi han har gått gjennom mye i sitt unge liv. Ikke minst har han vært en del av Jackos private verden i Neverland, forteller en kilde ved tv-kanalen til Daily Star.

Nicole Smith og Boy?


Det spekuleres nå i hvilke andre kjendiser Macaulay vil måtte dele hus med ettersom dette fortsatt er hemmelig.

Men i følge anonyme kilder vil både Anna Nicole Smith, Boy George og basketball-spiller Dennis Rodman innta huset når reality-showet starter denne uken.

Personvernpolicy