Persbrandt i ny skandale

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kranglet med damer og forsøkte å tisse i pub-kø.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Foto: persbrandt.com)(Foto: persbrandt.com)

Sveriges bad boy, Mikael Persbrandt ser ikke ut til å gi seg med det første. I går kveld festet den kjente skuespilleren så voldsomt at han ble kastet ut fra et utested i Stockholm.

Etter utkastelsen skal Persbrandt ha forsøkt å tisse i køen utenfor utestedet. Når de andre i køen prøvde å stoppe ham, skrek han:

- Jeg kan gjøre hva jeg vil!


Den svenske avisen

Aftonbladet

var til stede under skandalen og skriver i dag at Persbrandt skal ha forsøkt å kysse og klemme flere jenter som stod i køen.

Et vitne forteller at skuespilleren nesten kom i slagsmål med en kvinne fordi han overøste hennes unge datter kyss og klemmer.

- Hun skrek «gi faen i datteren min». Det så ut som om de skulle begynne å sloss. Noen kompiser av Persbrandt fikk unnverget bråket, sier vitne.

Full og utrivelig


Flere vitner forteller at Persbrant var svært beruset og vandret rundt i restauranten og gjorde obskøne gester mot flere av gjestene. Han skal også ha vært svært utrivelig mot flere jenter. Han skal blant annet ha kalt en jente for «jævla feministfitte».

Etter han ble kastet ut av det første utestedet skal han ha prøvd å komme seg inn på en annen pub i nærheten. Når også dette mislyktes hoppet han inn i en taxi med noen yngre menn.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

-De så ut som noen gangstere. De tok taxi og reiste ned til Dramaten og gikk inn personalinngangen, forteller Aftonbladets fotograf Per-Olof Sannås.

Persbrandt og ungdomsgjengen skal ha oppholdt seg i teaterbygningens lokaler fram til morgenkvisten.

Alkoholproblemer


For noen uker siden kom nyheten om at Persbrandt venter barn med Ulf Lundells datter, Sanna. Dette til tross for at han framdeles var i et forhold med norske Maria Bonnevie som han også spiller mot i Strindberg-stykket «Frøken Julie». Den svenske skuespilleren har i flere år slitt med alkoholproblemer.