– Tortur å holde seg slank

Artikkelen fortsetter under annonsen

Frustrert frue sliter med vekten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Foto: engagements.ca)(Foto: engagements.ca)

Marcia Cross, som spiller den perfekte, nevrotiske Bree Van De Kamp i TV-serien «Frustrerte Fruer», innrømmer nå at det å holde seg tynn er et levende mareritt.

- Å holde seg tynn er som tortur. Jeg prøver å spise sunt, men det er ingen lette løsninger for det å holde seg slank. Jeg skulle ønske det var det. Jeg prøver å trene så ofte jeg kan, men noen dager når jeg jobber har jeg rett og slett ikke tid, men forsøker å ikke å tenke for mye på det, forteller stjernen.


43 år gamle Cross håper at yngre jenter i bransjen vil kjempe mot slankehysteriet.

- De yngre jentene i Hollywood er utmagret, og jeg synes virkelig det er trist. Hvorfor kan ikke vi være kvinner? Jeg vil ha kurver, så jeg skeier ut; jeg spiser fremdeles så mange brownies som jeg orker, sier Marcia til britiske Grazia magazine.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Blir som Bree


Skuespillerinnen er også litt bekymret for at hun skal begynne å ligne litt for mye på rollefiguren Bree Van De Kamp. Etter at hun forlovet seg med børsmegleren Tom Mahoney, har hun nemlig blitt nokså fiksert på husarbeid og matlaging.

- Jeg ble litt bekymret fordi jeg begynte å føle at det burde være mat på bordet når Tom kom hjem. Men Tom satte meg ned og sa: «Kjære, vi lever ikke på 1950-tallet. Jeg er en voksen mann og kan finne ut av det selv.» Men jeg bekymrer meg fremdeles, og vil gjerne bli bedre på å lage mat, forteller Cross.

Mer i Neste klikk


Desperat frue er tidenes mest sexy


Evas tatovering


Frustrert frue uthengt som glamourmodell