Kjendismamma raste ned i vekt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Supermodell Heidi Klum avslører at hun har gått ned nærmere tjue kilo siden hun fødte sønnen Henry for kun to måneder siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Heidi, kun en måned etter fødselen. (Foto: victoriassecret.com)Heidi, kun en måned etter fødselen. (Foto: victoriassecret.com)

Tyske Klum, som er gift med sangeren Seal, skal ha ansatt kjendisenes trim-guru David Kirsch for å få hjelp til å gå ned i vekt.

Heidi var tilbake på catwalken allerede i forrige måned, og sier at hun ikke nektet seg noe under graviditeten.

- Jeg spiste alt jeg hadde lyst på da jeg var gravid, til og med kaker, is og pommes frites, sier hun ifølge femalefirst.uk.

Nå er hun imidlertid på en streng diett og har et knalltøft treningsprogram.

Heidi, som har den 18 måneder gamle datteren Leni fra sitt forhold til formel 1-sjefen Flavio Briatore, innrømmer at hun trengte å miste vekten kjapt ettersom karrieren hennes er på vei oppover.

Kontraktfestet vekttap


I fjor fortalte Klum at hun var kontraktfestet til å miste alle overflødige kilo fra graviditeten med Leni, innen en måned etter fødselen.

Den sexy modellens lukrative kontrakt med undertøysgiganten Victoria's Secret innebærer nemlig at hun ikke kan endre utseendet sitt. Derfor måtte Heidi være klar til å stå på catwalken kun en måned etter å ha født.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge modellen gikk slankekuren lettere enn hun hadde trodd .


- Jeg trodde virkelig det skulle bli mer vanskelig, men det var rett og slett en fantastisk følelse, forteller hun.


Super-slanking blant kjendismødre har blitt et vanlig fenomen. Ernæringseksperter advarer nå nybakte mødre mot å slanke seg for raskt, ettersom dette kan gå utover helsen for både mor og barn.