Hollywoods horemamma vil betjene damene

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Hollywood-horemamma Heidi Fleiss vil tilbake i bransjen, men har denne gangen plukket seg ut et nytt kundesegment. På hennes nye bordell skal de prostituerte være menn og kundene kvinner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hollywood (NTB):
Prisen blir 250 dollar eller vel 1.680 kroner timen, melder BBC, som ikke opplyser noe nærmere om hvilke tjenester denne taksten dekker. Geskjeften skal holde til i et lokale utenfor byen Pahrump i delstaten Nevada.

- Kvinner har mer penger å rutte med nå for tiden, og de bestemmer selv hva de skal bruke pengene til. Det er ikke alltid så enkelt å treffe den rette, og når mannen forlater sin hustru til fordel for en yngre kvinne, bør hustruen ha et alternativ, sier Fleiss ifølge BBC.

Nevada er eneste amerikanske delstat som har legalisert driften av bordeller. Det er opp til det enkelte county - omtrent tilsvarende et norsk fylke - å bestemme om det vil tillate denne formen for prostitusjon, het det på den britiske rikskringkastingens nettsider fredag.

Heidi Fleiss ble verdenskjent da hun i 1995 ble arrestert for å ha drevet en call girl-ring for de rike og berømte i Hollywood. Hun sonet 21 måneder i fengsel, og mang en kjendis fryktet at hun skulle offentliggjøre innholdet i «den lille svarte boken» med navn på kunder.

Les mer:

Hollywoods bordellmamma klar for nye oppdrag