Hotteste gutta er kåret

Ungdomsmagasinet CosmoGIRL! lager årlig en Topp Ti-liste over de hotteste unge mennene fra rampelyset. Her kan du se hva som rører seg i de unges verden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

1. Nerden fra The O.C, Adam Brody, topper listen over de hotteste mannlige pin up's i dag.1. Nerden fra The O.C, Adam Brody, topper listen over de hotteste mannlige pin up's i dag.

2. På plass nummer to finner man en annen tenåringshelt, nemlig Chad Michael Murray fra TV-serien One Tree Hill2. På plass nummer to finner man en annen tenåringshelt, nemlig Chad Michael Murray fra TV-serien One Tree Hill

3. Den britiske skuespilleren Orlando Bloom kommer på tredjeplass. Etter storinntrykket på det store lerrett som Legoas i Ringenes Herre, har han gått igjen på slike lister verden over.3. Den britiske skuespilleren Orlando Bloom kommer på tredjeplass. Etter storinntrykket på det store lerrett som Legoas i Ringenes Herre, har han gått igjen på slike lister verden over.

4. Ikke helt kjent for oss i Norge, men Dougie Poynter fra bandet McFly er svært pop over atlanteren.4. Ikke helt kjent for oss i Norge, men Dougie Poynter fra bandet McFly er svært pop over atlanteren.

5. Atter et medlem fra bandet McFly: Danny Jones5. Atter et medlem fra bandet McFly: Danny Jones

6. Gamlekara har krabbet ut av støvet og inn på pin up-listene. Her er vokalist og frontmann Billie Joe Armstrong fra punkrockbandet Green Day.6. Gamlekara har krabbet ut av støvet og inn på pin up-listene. Her er vokalist og frontmann Billie Joe Armstrong fra punkrockbandet Green Day.

7. De aldrende karakterskuespiller Johnny Depp har falt pladask for Frankrike og flyttte til Provence for å leve på den europeiske måten. Man skulle tro han var for gammel for disse listene, men den gang ei. Depp er bare ikke på toppen lenger.7. De aldrende karakterskuespiller Johnny Depp har falt pladask for Frankrike og flyttte til Provence for å leve på den europeiske måten. Man skulle tro han var for gammel for disse listene, men den gang ei. Depp er bare ikke på toppen lenger.

8. Den andre mannlige hovedrolle-innehaver fra The O.C, Benjamin McKenzie, er på plass.8. Den andre mannlige hovedrolle-innehaver fra The O.C, Benjamin McKenzie, er på plass.

9. Vår favoritt-hobbit Dominic Monaghan la store ører og hårete føtter på hylla, og ble fallert rockestjerne med dop-problemer i suksess-serien «Lost». Dermed ble han hot nok til å komme inn på plass nummer 9.9. Vår favoritt-hobbit Dominic Monaghan la store ører og hårete føtter på hylla, og ble fallert rockestjerne med dop-problemer i suksess-serien «Lost». Dermed ble han hot nok til å komme inn på plass nummer 9.

10. Sistemann på listen er også fra McFly, Harry Judd. 10. Sistemann på listen er også fra McFly, Harry Judd.

Personvernpolicy