Madonna: - La Cruise være i fred!

Pop-dronningen forsvarer Tom Cruise i intervju.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: idontlikeyouinthatway.com)(Foto: idontlikeyouinthatway.com)

I disse dager er Madonna i vinden, som aldri. Den fritt-talende artisten er ute med nytt album og benytter muligheten til å ytre sine meninger om både religion og kjendiseri.

Det siste fra den fronten er at hun forsvarer Tom Cruise og hans forhold til den kontroversielle scientologi-religionen.

Etter å ha utøvet religionen i det stille har Cruise i det siste begynte å snakke mer åpent om sitt forhold til Scientologi-kirken.

Han har til og med fått sin kjære Katie Holmes til å konvertere.

Madonna, som selv har blitt kritisert for sitt forhold til religionen Kabbalah, insisterer på at dersom Cruise er lykkelig som scientolog så bør media og resten av verden respektere dette.

- Jeg synes det er veldig rart at den (scientologien) virker så forstyrrende på folk. Den skader jo ingen, sier Madonna til avisen New York Daily News.

Hun forsetter med å si at hun ikke bryr seg om Cruise så ber til skilpadder, så lenge det gjør ham fornøyd.

Stjernen innrømmer at hun synes det er avskyelig at kritikere kaller Kabbalah-religionen, som hun selv støtter, for en «kult».

- Vi er alle i en kult. En kult hvor vi ikke blir oppfordret til å stille spørsmål. Og dersom vi stiller spørsmål vil vi aldri kunne få et skikkelig svar.

- Ironisk nok er det slik at verden lever i en kjendis-kult, avsluttere superstjernen.

Personvernpolicy