Madonna: - La Cruise være i fred!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pop-dronningen forsvarer Tom Cruise i intervju.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Foto: idontlikeyouinthatway.com)(Foto: idontlikeyouinthatway.com)

I disse dager er Madonna i vinden, som aldri. Den fritt-talende artisten er ute med nytt album og benytter muligheten til å ytre sine meninger om både religion og kjendiseri.

Det siste fra den fronten er at hun forsvarer Tom Cruise og hans forhold til den kontroversielle scientologi-religionen.

Etter å ha utøvet religionen i det stille har Cruise i det siste begynte å snakke mer åpent om sitt forhold til Scientologi-kirken.

Han har til og med fått sin kjære Katie Holmes til å konvertere.

Madonna, som selv har blitt kritisert for sitt forhold til religionen Kabbalah, insisterer på at dersom Cruise er lykkelig som scientolog så bør media og resten av verden respektere dette.

- Jeg synes det er veldig rart at den (scientologien) virker så forstyrrende på folk. Den skader jo ingen, sier Madonna til avisen New York Daily News.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hun forsetter med å si at hun ikke bryr seg om Cruise så ber til skilpadder, så lenge det gjør ham fornøyd.

Stjernen innrømmer at hun synes det er avskyelig at kritikere kaller Kabbalah-religionen, som hun selv støtter, for en «kult».

- Vi er alle i en kult. En kult hvor vi ikke blir oppfordret til å stille spørsmål. Og dersom vi stiller spørsmål vil vi aldri kunne få et skikkelig svar.

- Ironisk nok er det slik at verden lever i en kjendis-kult, avsluttere superstjernen.