Nicolas Cage pappa igjen

Filmstjernen Nicolas Cage (41) og hans nye kone har fått en sønn. Sønnen skal hete Kal-el.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Los Angeles (NTB-AFP):
- Både mor og far er lykkelige og ved god helse. Babyen er skjønn, sier Cages talskvinne Annett Wolf.

Dermed har Coppola-familiens filmdynasti fått et nytt tilskudd. Cage er nevøen til regissøren Francis Ford Coppola og fetteren til Sofia Coppola, som regisserte filmen «Lost in Translation». Cages sønn har fått navnet Kal-el Coppola Cage.

Kal-el er Cages andre barn og 21 år game Alice Kims første. Cage og Kim giftet seg for 15 måneder siden. Cage har vært gift to ganger tidligere, først med skuespillerinnen Patricia Arquette og deretter med Elvis Presleys datter Lisa-Marie Presley. Han har en 14 år gammel sønn fra et tidligere forhold.

Kal-el er navnet Supermann, altså Clark Kent, hadde mens han bodde på Krypton.


Personvernpolicy