Meny

Lindsay kaster klærne

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespilleren vil bevise at hun har en sunn kropp.

Fansen håper at Lindsay spiser mer.(Foto: feedlindsay.com)Fansen håper at Lindsay spiser mer.(Foto: feedlindsay.com)

Stjerner kan gjøre de merkeligste ting for å bygge opp imaget sitt. Det 19-år gamle idolet Lindsay Lohan har sett seg lei på rykter om anroreksi og andre spiseforstyrrelser.

I flere måneder har media spekulert i Lindsays stadig tynnere kropp. Også fansen har bekymret seg for den søte tenåringen og noen ildsjeler har gått så langt som å starte nettstedet

feedlindsay.com

hvor de oppfordrer Lohan til å begynne å spise igjen.

Nå har Lindsay bestemt seg for å posere uten en tråd på forsiden av bladet Vanity Fair for å bevise at hun har en sunn kropp.

I følge det amerikanske magasinet In Touch har Lohan allerede gjennomført det topphemmelige foto-oppdraget på en strand i Malibu. Det var skuespillerinnens egen idè å være naken.

- Det var faktisk Lindsays ide. Nylig stilte Paris Hilton på coveret av Vanity Fair med bar overkropp, og det inspirerte Lindsay til å flytte sine egne grenser, sier en kilde til In Touch Weekly.

Ryktene sier at Lohan på noen av bildene etterligner sitt store, og frodige, idol Marilyn Monroe.Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus