Meny

- Ashton Kutcher og Demi Moore gift

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha vært sammen i to år ga filmstjernene Ashton Kutcher og Demi Moore hverandre sitt ja lørdag, ifølge to amerikanske kjendisblader.

(Foto: www.wretch.cc/blog/tardz)(Foto: www.wretch.cc/blog/tardz)

Los Angeles (NTB-Reuters):

Det var første gang for 27 år gamle Kutcher og tredje gang for 42 år gamle Moore da de gikk til alters lørdag. Paret selv har ikke kommentert bryllupsryktene, men både US Weekly og People Magazine melder at skuespillerne giftet seg i Los Angeles lørdag.

Ifølge US Weekly var 100 av parets venner til stede under vielsen, inkludert Moores eksmann Bruce Willis.

Demi Moore, kjent fra filmene «Ghost», «G.I. Jane» og Striptease" ble sammen med den mye yngre Ashton Kutcher i 2003. Kutcher ble kjent gjennom TV-serien «That '70s show» og har også spilt i filmene «Guess Who» og «Dude Where's My Car».

Moore var mellom 1980 og 1984 gift med rockemusikeren Freddie Moore og mellom 1987 og 2000 med skuespilleren Bruce Willis, som hun har tre døtre sammen med.

Forholdet mellom Kutcher og Moore har vært jevnlig omtalt i amerikansk presse på grunn av aldersforskjellen mellom de to. De blir ansett som grunnleggerne av en ny Hollywood-trend der eldre kvinner dater yngre menn.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus