Jolie er lei av Anistons syting

Sex-symbolet håper at Aniston holder kjeft om kjærlighetssorgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: Fox Film)(Foto: Fox Film)

Når Angelina Jolie ikke «mingler» med verdens maktelite pluss vår egen statsminister Bondevik, har hun fortsatt problemer i kjærlighetslivet.

Det siste nye skal være at hun er lei av at Jennifer Aniston stadig uttaler seg om bruddet til eksmannen Brad Pitt.

Aniston skal denne måneden delta på Oprah Winfrey-show for å snakke om orkanen Katrina. Nå er Jolie nervøs for at Jennifer nok en gang skal benytte sjansen til å klage over skilsmissen sin.

En kilde forteller Star Magazine:

- Selv om intervjuet skal handle om orkanen Katrina er det nokså sikkert at samtalen kommer til å dreie seg mot Brad Pitt og den kjærlighetssorgen han har påført henne. Jeg tror Angelina ønsker at Jen bare vil holde kjeft og slutte å lufte skittentøyet sitt i offentligheten.

Den anonyme kilden forteller videre:

- Angelina sverger på at Brad fortalte henne at ekteskapet hans var over lenge før hun kom inn i bildet. Brad har gått videre, jeg tror han ønsker at Jen kan gjøre det samme. Han ble veldig opprørt over at Jen snakket ut om forholdet deres i Vanity Fair, og han har håpet på at dette ville bli den siste gangen at Jen gikk ut offentlig med følelsene sine.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus