Britneys navnevalg

Popstjernen gjør som Posh og Beckham.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Foto: idontlikeyouinthatway.com)(Foto: idontlikeyouinthatway.com)

Britney Spears tenker britisk når hun skal navngi babyen sin. Sangeren, som etter ryktene skal føde en gutt neste måned, har tidligere uttalt at hun vil kalle barnet sitt for Preston. Nå kan det se ut som om hun har endret mening.

For akkurat som Posh og Beckham velger Britney navn av romantiske årsaker. Hun vil gjerne at sønnen skal hete London ettersom det var der hun startet sin romanse med ektemann Kevin Federline.

- Helt siden jeg var liten jente har jeg tenkt at om jeg får en gutt så ville jeg kalle ham Sean Preston, eller London Preston. Er ikke London vakkert?, sier sangerinnen i følge Ananova.

Britney som er ventet å føde i oktober ser ikke for seg at hun vil gå gjennom en smertefull og naturlig fødsel.

-Jeg har en følelse av at jeg kommer til å måtte operere. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg håper det, sier hun til Elle.

Hun sier at tanken på det å bli mor har vært skremmende, men at graviditeten har bragt henne nærmere familien. Spears understreker at Kevin, som har to barn fra før, har vært en god støtte og at han kommer til å være til stede under fødselen. Skal vi tro Britney er sexlivet til de to bedre enn noen sinne.

- Oh yeah! Herregud, det er fantastisk, Wow!, uttaler sangerinnen.