Kylie trenger mer tid til hvile

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den australske popdronningen Kylie Minogue trenger lengre tid enn antatt til å hvile ut etter kreftinngrepene. Derfor kommer hun ikke til å opptre under avslutningen av Samveldelekene i mars, ble det

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sydney (NTB-DPA): Den 37 år gamle sangeren fikk fjernet en svulst fra det ene brystet i mai i år, og har senere fått etterbehandling i London og Paris. Etter planen skulle hun ha sunget under sluttseremonien ved Samveldelekene i Melbourne i Australia i mars, men dette er nå avlyst.

- Alle antydninger om at Kylie skal delta på noe vis under Samveldelekene i Melbourne er fullstendig gale og villedende. Vi har gjentatte ganger sagt at når hun vender tilbake til scenen, blir det for sine australske fans, het det i tirsdagens erklæring.

Den kom som svar på spekulasjoner i australsk presse om at den tidligere stjernen fra såpeoperaen «Neighbours» skulle synge under den store idrettsfesten i hennes hjemby neste år. I stedet skal hun konsentrere seg om å fullføre en avbrutt Australia-turné.

Minogue måtte avbryte den australske og asiatiske delen av turneen «Showgirl» da det ble oppdaget at hun hadde kreft. Hun har gjennomgått to operasjoner fulgt av intensiv cellegiftbehandling for å få bukt med sykdommen.

(©NTB)