Ingen gjenkjenner Ozzys sønn

Jack Osbourne er strålende fornøyd med sitt nye jeg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jack før og Jack nåJack før og Jack nå

Den unge plagede sønnen til Ozzy Osbourne har måttet finne seg i å leve i offentlighetens lys, men da foreldrene tok med seg familielivet til reality-sjangeren ble det for mye. Jacks dop-problemer var blant sakene som ble allemannseie. I tillegg kan det ikke ha vært lett for den lille mistilpassede pluggen å sjekke damer med kamera- og lydmenn rundt seg, men den mistilpassede karen er borte nå.

Jack havnet på avrusningsklinikk, og fikk interesse for bruk av kropp og hode. Etter avrusningen studerte Jack kickboksing, eller muaythai som det heter i Thailand, i en by utenfor Bangkok.

Nå fremstår unge Jack som en svært lykkelig og harmonisk ung mann. Kiloene har rent av ham. De karakterisktiske krøllene er borte - det samme er de sorte brillene. Jack har lykkes i å «gjenskape» seg selv.

Og resultatet?


- Folk kjenner meg ikke igjen. Jeg har anledning til å leve et normalt liv for første gang på svært lenge, uttale en smilende Jack Osbourne til avisen Daily Mirror. Og man kan ikke være uenig.

- Jeg var på en prisutdeling og stod på den røde løperen for å bli avbildet, men fotografene valgte Peter Andre fremfor meg. Men jeg er jo mye kulere enn ham!

Og hvem kan laste han for å være tilfreds med dette?Og hvem kan laste han for å være tilfreds med dette?Ekstrem Reality


Livet som anonym varer neppe lenge. Hans reality-serie «Adrenaline Junkie» starter snart på amerikansk fjernsyn, og serien skal vise Jack i sitt nye element: Ekstremsporten. Det var nettopp dette som hjalp ham å komme over dopet, skriver Ananova.Personvernpolicy