Vinn skumle bøker!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Om du gikk glipp av krimmen i påska eller generelt likar å kjenne håra i nakken reise seg, er dette konkurransen for deg!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne konkurransen er ikkje for pyser, men for deg som likar å verte skremd. Vi i Neste Klikk sit på nokre skikkelig skumle bøker, som vi vil gje vekk til deg deg som dragast til mysterium.

Premier


«Mørkets Makt» av forfattaren David Hewson, er ein svært aktuell thriller i disse dager. Thrilleren syner - som millionbestselgaren «Da Vinci koden»
- ei mindre tiltalande side ved Den katolske kirke.

Ei rekkje drap i Vatikanet syner seg å vere kopier av korleis ein kristen helgen leid martyrdøden. Etterforskarane Nic Costa og Luca Rossi får dermed nok å henge fingrane i, og på det personlege plan...

Godtland er langt frå Vatikanet og Roma, men grufulle hendingar og uforklarlege forsvinningar skjer også der.

Den svenske journalisten og nyhetsankeren Mari Jungstedt har skrive førsteklasses krim. Boka «Den du ikkje ser» er hennar debutroman og ho har hausta stor suksess både i Sverige og i Tyskland. No vil ho skremme nordmenn.

Og sjølv om sommaren står for døra i denne forteljinga, går det kaldt nedover ryggen til lesaren. Vel mordaren sine ofre på slump - eller fyl han en plan? Her er ingen trygge...

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan vinne bøkene!

Ein vinnar stikk av med begge bøkene, medan to andre får kvart sitt eksemplar av «Mørkets Makt». Alt DU må gjere for å vere med i trekninga er å svare på fylgjande spørsmål:

Kven er forfattaren bak den kjende boka «Da Vinci koden»?

Send svaret på mail til Karoline, og hugs å skrive adressa di.

Så er det berre å vente i spenning...