Kjærester igjen

Superparet Aniston og Pitt er tilbake.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 (Foto: film.onet.pl) (Foto: film.onet.pl)


Det er den britiske avisen The Sun som melder fra om at paret er funnet tilbake til hverandre, til glede for mange fans og de som fremdeles tror på kjærligheten.

Paret gikk nemlig fra hverandre i januar i år, og det skapte - om ikke sjokkbølger så iallefall noe som minnet, blant parets fans og andre.

Pitt (41) har flyttet tilbake til Aniston (36) og de har i all hemmelighet startet i ekteskapsterapi, skriver The Sun.

I forkant av bruddet skrev sladderbladene om at Pitt ville flytte vekk fra Hollywood for å skape en familie, men Aniston ville heller pleie karrieren en stund til.

 (Foto: vnn.vn) (Foto: vnn.vn)

Så var det visst uenighet angående Pitts interesse for å gå på byen og Anistons interesse for å bli i hjemmets lune rede. Og etter bruddet har det vært Brad Pitts påstående utroskap med Angelina Jolie.

Motstridende informasjon? Javisst.

Nå mener The Sun at bostedsproblematikken er den sterkeste tvisten.

- Siden de gikk ut offentlig og fortalte de skulle skilles så har de truffet hverandre mer enn tidligere. De elsker hverandre fremdeles og gjør alt for at det skal bli bra igjen, skriver avisen.


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus