Absurdgalleriet (97)

Fred og ingen hare, kunsteriske elefanter og hvor i all verden tok hundebæsjen veien? Dette og mere til i Absurdgalleri nummer 97.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om elefanter var skapt av Picasso og van GoghOm elefanter var skapt av Picasso og van Gogh

Det siste Mauritz rakk å si før han brutalt ble bragt til taushet ...Det siste Mauritz rakk å si før han brutalt ble bragt til taushet ...

Keiserpingvin, kongepingvin og pingvinen som bare var elevrådsleder ...Keiserpingvin, kongepingvin og pingvinen som bare var elevrådsleder ...

Siren og Geir ante fred og ingen hare ... (Takk for tipset, Aurora!).Siren og Geir ante fred og ingen hare ... (Takk for tipset, Aurora!).

– På vei til jobb i dag fant jeg en hundebæsj som så akkurat ut som en bamsemums. Har du sett den?– På vei til jobb i dag fant jeg en hundebæsj som så akkurat ut som en bamsemums. Har du sett den?

Radarpar.Radarpar.

Rødvin-getrost og lommelerke sitter sammen på pub (Takk for tipset, Tølløv Foss Heggem!).Rødvin-getrost og lommelerke sitter sammen på pub (Takk for tipset, Tølløv Foss Heggem!).

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus