Mye glitter og litt glamour

Se bildene fra årets gallafest i Oslo Spektrum, stedet hvor «alle» i norsk musikkbransje skulle være.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foajeen på Oslo Spektrum sydet av liv i minuttene før selve showet startet. Fotografer og TV-journalister beordet kjendisene hit og dit for å posere, og de fleste ville jo vise sine nye fest-antrekk. Vel, de fleste av dem.


Kåre Valebrokk og frue ønskes velkommen av Spellemannkomiteens formann Knut Værnes.Kåre Valebrokk og frue ønskes velkommen av Spellemannkomiteens formann Knut Værnes.


Dina og Diaz kom hånd i hånd.Dina og Diaz kom hånd i hånd.


Fargerike og sympatiske Unni Wilhelmsen var på plassFargerike og sympatiske Unni Wilhelmsen var på plass


Idol-dommer Tone Lise Skagefoss var på plass med kjæresten, Petres kanasjef Marius Lillelien.Idol-dommer Tone Lise Skagefoss var på plass med kjæresten, Petres kanasjef Marius Lillelien.Sosialt og hyggelig: Vokalisten i Span, Jarle Bernhoft. Bandet var nominert i klassen Årets Nykommer, som gikk til Annie.Sosialt og hyggelig: Vokalisten i Span, Jarle Bernhoft. Bandet var nominert i klassen Årets Nykommer, som gikk til Annie.


Vegar Thomas «Shortcut» Olsen, her med kjæresten, var svært gjennomført i klesveien.Vegar Thomas «Shortcut» Olsen, her med kjæresten, var svært gjennomført i klesveien.


Equicez-manager Julian var opptatt i telefonen nesten hele tiden.Equicez-manager Julian var opptatt i telefonen nesten hele tiden.


OnklP hadde husket billetten sin, og så frem til en god fest.OnklP hadde husket billetten sin, og så frem til en god fest.


Christer Falk sammen med Poppa Lars og Håvard fra TungvannChrister Falk sammen med Poppa Lars og Håvard fra Tungvann


Christer Falk med sin nye kjæreste Synnøve Macody Lund (28).Christer Falk med sin nye kjæreste Synnøve Macody Lund (28).


Norges nye country-idol Liv Marit Wedvik var pyntet i fargerike gevanter og så svært så fornøyd ut.Norges nye country-idol Liv Marit Wedvik var pyntet i fargerike gevanter og så svært så fornøyd ut.Vant: William Kristoffersen i Ole Ivars hadde med seg familien sin, og litt senere vant de også Spellemann i klassen Beste Danseorkester.Vant: William Kristoffersen i Ole Ivars hadde med seg familien sin, og litt senere vant de også Spellemann i klassen Beste Danseorkester.


En flott og blid Henriette Lien kom staselig antrukket.En flott og blid Henriette Lien kom staselig antrukket.


Bjarte Hjelmland og Mia Gundersen delte ut pris til Kaia Huuse.Bjarte Hjelmland og Mia Gundersen delte ut pris til Kaia Huuse.


Kaia Huuse var nominert for sitt vise-album «Trist Og Fint», og fikk en spellemann til peishyllen. Hun takket sin kjæreste fra scenen, og vi ante en svært rørt Jan Eggum.Kaia Huuse var nominert for sitt vise-album «Trist Og Fint», og fikk en spellemann til peishyllen. Hun takket sin kjæreste fra scenen, og vi ante en svært rørt Jan Eggum.


Det var ikke bare Egil (bildet), men hele Black Debbath som var nominert i Metal/Tungrock. Her stakk Enslaved av med trofeet.Det var ikke bare Egil (bildet), men hele Black Debbath som var nominert i Metal/Tungrock. Her stakk Enslaved av med trofeet.


Captain Poon, bredbeint gitarist i Gluecifer, var tilstede med resten av bandet.Captain Poon, bredbeint gitarist i Gluecifer, var tilstede med resten av bandet.


Raldo Useless, også gitarist i Gluecifer, kom pent og korrekt rockekledd. Bandet var nominert i klassen rock, men ble slått av We.Raldo Useless, også gitarist i Gluecifer, kom pent og korrekt rockekledd. Bandet var nominert i klassen rock, men ble slått av We.


Gåte var nominert i klassen Rock, men ble slått av publikums- og juryfavoritten We.Gåte var nominert i klassen Rock, men ble slått av publikums- og juryfavoritten We.


Trond Giske er alltid på plass, og her i hyggelig passiar med IFPI-sjefen Sæmund Fiskvik.Trond Giske er alltid på plass, og her i hyggelig passiar med IFPI-sjefen Sæmund Fiskvik.Benedicte Adrian Mouton hadde tatt turen til Spellemann, siden hun likevel befant seg i Oslo denne kvelden.Benedicte Adrian Mouton hadde tatt turen til Spellemann, siden hun likevel befant seg i Oslo denne kvelden.


Sigvart Dagsland og Karoline Krüger var ikledd finstasen.Sigvart Dagsland og Karoline Krüger var ikledd finstasen.


Snertne Annie: Bergensjenta stakk av med prisen for beste nykommer, og takket i det lange og brede før hun avsluttet med «... og såklart mamma» - med gråten i halsen.Snertne Annie: Bergensjenta stakk av med prisen for beste nykommer, og takket i det lange og brede før hun avsluttet med «... og såklart mamma» - med gråten i halsen.


Bertine hold et, som alltid, velregissert liveshow. Hun var nominert i klassen Årets Kvinnelige artist, men ble slått av Sissy Wish.Bertine hold et, som alltid, velregissert liveshow. Hun var nominert i klassen Årets Kvinnelige artist, men ble slått av Sissy Wish.


Bugge Wesseltoft med DJ Strangefruit holdt et av showets mest kunstferdige opptredener.Bugge Wesseltoft med DJ Strangefruit holdt et av showets mest kunstferdige opptredener.


Alltid stilige Briskeby-Lise er visst blitt kjæreste med høyreiste Sivert fra Madrugada. Paret delte ut rockeprisen til We, sammen med solo-aktuelle Simone.Alltid stilige Briskeby-Lise er visst blitt kjæreste med høyreiste Sivert fra Madrugada. Paret delte ut rockeprisen til We, sammen med solo-aktuelle Simone.


Album-aktuelle Jim Stärk fikk æren av å bli invitert i sofaen med Dorthe på Grand. Her live.Album-aktuelle Jim Stärk fikk æren av å bli invitert i sofaen med Dorthe på Grand. Her live.


Nominert i Barneplate-kategorien: Nissa Nyberget og Elisabeth Lindland, samt to sjørøvere fra Mosse-bandet Kaptein Rødskjedgg og Sjørøverne. Vinneren ble forøvrig Eva Trones for «Lille Bille».Nominert i Barneplate-kategorien: Nissa Nyberget og Elisabeth Lindland, samt to sjørøvere fra Mosse-bandet Kaptein Rødskjedgg og Sjørøverne. Vinneren ble forøvrig Eva Trones for «Lille Bille».


Og her er en annen sjørøver: Terje Formoe på plassOg her er en annen sjørøver: Terje Formoe på plass


Og her er «banditten» som røvet hans datter: Jan Fredrik KarlsenOg her er «banditten» som røvet hans datter: Jan Fredrik KarlsenEt lite stunt: Programleder Harald Rønneberg henger høyt over publikum og sier: Jeg kan se at Jan-Fredrik Karlsen begynner å bli litt tynn i toppenEt lite stunt: Programleder Harald Rønneberg henger høyt over publikum og sier: Jeg kan se at Jan-Fredrik Karlsen begynner å bli litt tynn i toppenSå klart: Thomas Dybdahl og resten av National Bank spilte, og vant spellemann i klassen Beste Popgruppe. Forøvrig vant Lars Hornvedt også Spellemann for sitt elektronika-album «Pooka».Så klart: Thomas Dybdahl og resten av National Bank spilte, og vant spellemann i klassen Beste Popgruppe. Forøvrig vant Lars Hornvedt også Spellemann for sitt elektronika-album «Pooka».


Solveig Slettahjell både opptrådte live og fikk en gjev pris for årets jazz-album.Solveig Slettahjell både opptrådte live og fikk en gjev pris for årets jazz-album.

Nominert: Torstein Hyl, vokalist fra Side Brok, deppet ikke nevneverdig da Årets Nykommer ble Annie.Nominert: Torstein Hyl, vokalist fra Side Brok, deppet ikke nevneverdig da Årets Nykommer ble Annie.Mer enn Idol: Margaret Berger fikk allerede fredag vite at hun hadde vunnet Spellemannsprisen for «Beste Musikkvideo».Mer enn Idol: Margaret Berger fikk allerede fredag vite at hun hadde vunnet Spellemannsprisen for «Beste Musikkvideo».


Årets gladeste spellemann var uten tvil Odd Nordstoga, som fikk to priser og stående ovasjoner fra et fullsatt Spektrum.Årets gladeste spellemann var uten tvil Odd Nordstoga, som fikk to priser og stående ovasjoner fra et fullsatt Spektrum.(Alle foto: Karoline Riise-Kristiansen og Henriette Westerlund Eriksen)


Mer i Neste klikk:


Alt har sin pris, spesielt musikken
Les intervjuer og anmeldelser av de nominerte artistene (2005).
Årets store Spellemann
Se bilder fra festen 2004
Årets vinnere


Årets Spellemann:
Odd Nordstoga

Årets hit:
Kurt Nilsen: «My Street»

Årets nykommer:
Annie: «Anniemal»

Årets video:
Margaret Berger: «Lifetime Guarantee»

Popgruppe:
The National Bank: «The National Bank»

Mannlig artist:
Odd Nordstoga: «Luring»

Rock:
We: «Smugglers»

Metal / tungrock:
Enslaved: «Isa»

Årets kvinnelige artist:
Sissy Wish: «You May Breathe...»

Barneplate:
Eva Trones: «Lille bille»

Viser:
Kaia Huuse: «Trist og fint»

Danseorkester:
Ole Ivars: «Heldiggriser»

Blues:
Knut Reiersrud: «Pretty ugly»

Jazz:
Solveig Slettahjell:«Silver»

Folkemusikk/gammaldans:
Vidar Lande / Gunhild Tømmerås:
«Sordølen - slåtter og slåttestev fra Setesdal»

Klassisk musikk:
Grieg Trio: «Dvorak: Complete Piano Trios»

Åpen klasse:
Frode Fjellheim: «Aejlies Gaaltije - The Sacred Source»

Hip Hop/R&B
Madcon: «It's all a Madcon»


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
19:05 Spansk EM-jubel etter 22-20 over Kroatia18:43 Forsker vil at politikerne skal gjøre oss bedre på miljø18:20 Folkehelseinstituttet: Coronaviruset kan komme til Norge når som helst17:58 Solskjær etter cupopptur: – Alle ville at vi skulle mislykkes17:48 SAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina17:38 Palestinere truer med å droppe Oslo II-avtalen17:02 Lindvik hoppet seg opp – Stoch vant på hjemmebane17:02 Mellom 15 og 20 personer isolert etter jordras i Trøndelag16:48 – Jeg tror alle her har vært gjennom en sorgprosess16:24 Auschwitz-fange: – Vi kan ikke la verden glemme15:57 Olsbu Røiseland og Tandrevold skjøt seg bort til slutt – Öberg vant15:54 Virusutbruddet øker i omfang15:47 Mot snøfri rekord i Oslo14:48 Suverene Riiber har VM-planen klar14:47 Lundby vant i Rasnov og tok tilbake verdenscupledelsen14:36 200 år siden oppdagelsen – forventer store konsekvenser for unikt kontinent14:05 Høyre-politikere i nord slår tilbake mot Oslo-vedtak13:44 Vinter-brennmaneter forundrer forskerne13:28 Klæbo i kjempeform stakk fra og vant på sprinten – Trippel norsk i Oberstdorf13:20 Appelkvist Stenseth på sisteplass som eneste norske i sprintfinalen13:11 Thingnes Bø nummer tre da Maillet vant12:35 Snøtrøbbel i nord – veier og togstrekninger stengt12:21 Høie avgjør sykehusstriden på Helgeland12:16 UD fraråder reiser til Hubei-provinsen i Kina11:58 Listhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel11:55 Lucas Braathen med sensasjonell fjerdeplass i Kitzbühel11:45 Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelv i Tyrkia11:30 Tore Bjørseth Berdal vant Marcialonga11:03 – Pappa, vet du hvem som amputerte deg?10:53 Sovende mann berget ut av brennende bil09:53 Kim Jong-uns tante viste seg fram offentlig for første gang på flere år09:29 Rødt har klart størst økning av nye medlemmer siden den borgerlige regjeringen tok over09:24 Stor spenning rundt mulig Giske-comeback09:05 At samene i «Frost» ikke hadde mørk hud ble for mye for amerikanerne08:42 Fjelloverganger stengt i nord på grunn av uvær08:08 Kun 12 prosent tror Trump ryker: – Han var egentlig aldri truet08:05 Politiet kritiserer nettgiganter for treg respons i nettovergrep-saker07:30 Sundby-maskineriet er friskmeldt: – Det er noe dritt å se ski på TV07:02 Dødstallet stiger etter virusutbruddet i Kina06:54 Mann pågrepet etter å ha skutt med hagle i Steinkjer06:13 Mons Røisland tok sølv i X Games: – Jeg har ikke ord06:02 Operaen i Paris åpnet etter uker med streik06:00 Dette skjer i dag05:39 Dette skjedde i natt05:34 Godstog har kjørt seg fast – Nordlandsbanen stengt05:05 Bilbao-spiss hetset i kampen mot Espanyol04:35 Treåring til sykehus etter brann i bolig i Moss04:35 Iran avviser ikke videre forhandlinger med USA04:04 Morales ber om et fritt og rettferdig valg03:30 Hareide åpner for å bli statsråd også etter neste års valg02:39 Mann skadd i snøscooterulykke i Fyresdal02:16 FN: Flere land har brutt Libyas våpenembargo01:50 Brexit-minnemynt lanseres – denne gang med rett dato01:13 Vellykket jomfrutur for Boeings nye langdistansefly01:12 Rekordmange statsråder har vært innom Solberg-regjeringen23:55 Minst 30 døde i uvær i Brasil22:22 15 år gammel gutt kjørte av veien - fare for at den havner i vannet22:06 Ocean Viking har plukket opp over 220 migranter fra Middelhavet21:51 Uroen i Hongkong kan gå hardt ut over den psykiske helsa til innbyggerne20:56 Sierra Leones krigsofre: – Sviktet av alle20:33 Astronauter bakte småkaker på romstasjonen20:07 Norge sikret historisk EM-medalje med knusende seier20:01 Politiet leter etter person etter slagsmål i Oslo sentrum19:44 Tallet på jordskjelvofre stiger i Tyrkia - minst 29 døde19:09 Carlsen: – Jeg trenger en pause nå18:52 Journalist utskjelt av USAs utenriksminister18:19 Reineiere tror genetisk viktig ulv har tatt rein17:33 Trumps forsvarere til motangrep mot Demokratene16:33 Kina hastebygger virussykehus i kampen mot coronaviruset16:25 Tandrevold sikret norsk 2.-plass på mixedstafetten i Pokljuka16:16 Hareide vil ikke være noen rød klut16:09 Mente Raja var for fersk for tyngre oppgaver16:06 Erna Solberg: Kallmyr visste om dilemmaene rundt antatt syk Syria-gutt15:53 «Klimalekkasje» er en norsk og internasjonal hodepine15:47 Oslo Høyre har vedtatt vern av Lofoten, Vesterålen og Senja15:09 Syk Eckhoff reiser hjem fra Pokljuka14:31 Norsk kollaps på parstafetten – Frankrike vant overlegent14:28 Rein Alexander ble dumpet, men kom inn på skolen som avviste eksen13:29 Røthe etterlyser råskap i kampen mot Bolsjunov13:27 Politiet undersøker likfunn utenfor Landskrona i Sverige13:10 Torp: Mann gikk berserk på fly – var amper allerede ved innsjekk i Spania11:45 Haaland etter drømmestarten: – Helt fantastisk11:39 Ropstad ber om ro rundt Granavolden-plattformen10:52 Varsler stor snøskredfare10:44 Johaug og Østberg sikret dobbelt norsk i Oberstdorf09:57 Distriktsfighten mellom Helleland og Vedum er i gang09:52 Solberg: Hatet er blitt mer intenst08:17 Nordmenn tror ikke Trump får fortsette - ekspert tror han blir felt av egne løgner07:38 Listhaug kaller det provokasjon mot Frp at Raja ble statsråd07:36 Kina innfører nasjonalt virus-tiltak blant reisende06:54 Minst 21 funnet døde etter jordskjelvet i Tyrkia06:01 Flere bekreftet døde av lungevirus – smitte oppdaget i nye land06:00 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt04:44 Demokratene advarte igjen mot Trumps maktmisbruk03:48 Ingen pågrepet etter voldshendelse i Asker03:36 Coronavirus bekreftet i Australia02:43 Brasils urfolk saksøker president Bolsonaro02:42 Forsker tror skabben lever lenger enn man tidligere har trodd02:27 Giuliani-kontakt hevder å ha opptak hvor Trump beordrer ambassadør oppsagt
Siste nytt
19:05SportSpansk EM-jubel etter 22-20 over Kroatia18:43Helse og livsstilForsker vil at politikerne skal gjøre oss bedre på miljø18:20NorgeFolkehelseinstituttet: Coronaviruset kan komme til Norge når som helst17:58SportSolskjær etter cupopptur: – Alle ville at vi skulle mislykkes17:48ReiseSAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina17:38VerdenPalestinere truer med å droppe Oslo II-avtalen17:02SportLindvik hoppet seg opp – Stoch vant på hjemmebane17:02NorgeMellom 15 og 20 personer isolert etter jordras i Trøndelag16:48Norge– Jeg tror alle her har vært gjennom en sorgprosess16:24VerdenAuschwitz-fange: – Vi kan ikke la verden glemme15:57SportOlsbu Røiseland og Tandrevold skjøt seg bort til slutt – Öberg vant15:54VerdenVirusutbruddet øker i omfang15:47NorgeMot snøfri rekord i Oslo14:48SportSuverene Riiber har VM-planen klar14:47SportLundby vant i Rasnov og tok tilbake verdenscupledelsen14:36Helse og livsstil200 år siden oppdagelsen – forventer store konsekvenser for unikt kontinent14:05PolitikkHøyre-politikere i nord slår tilbake mot Oslo-vedtak13:44NorgeVinter-brennmaneter forundrer forskerne13:28SportKlæbo i kjempeform stakk fra og vant på sprinten – Trippel norsk i Oberstdorf13:20SportAppelkvist Stenseth på sisteplass som eneste norske i sprintfinalen13:11SportThingnes Bø nummer tre da Maillet vant12:35NorgeSnøtrøbbel i nord – veier og togstrekninger stengt12:21NorgeHøie avgjør sykehusstriden på Helgeland12:16ReiseUD fraråder reiser til Hubei-provinsen i Kina11:58PolitikkListhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel11:55SportLucas Braathen med sensasjonell fjerdeplass i Kitzbühel11:45VerdenDødstallet fortsetter å stige etter jordskjelv i Tyrkia11:30SportTore Bjørseth Berdal vant Marcialonga11:03Verden– Pappa, vet du hvem som amputerte deg?10:53NorgeSovende mann berget ut av brennende bil09:53VerdenKim Jong-uns tante viste seg fram offentlig for første gang på flere år09:29PolitikkRødt har klart størst økning av nye medlemmer siden den borgerlige regjeringen tok over09:24NorgeStor spenning rundt mulig Giske-comeback09:05KulturAt samene i «Frost» ikke hadde mørk hud ble for mye for amerikanerne08:42NorgeFjelloverganger stengt i nord på grunn av uvær08:08VerdenKun 12 prosent tror Trump ryker: – Han var egentlig aldri truet08:05NorgePolitiet kritiserer nettgiganter for treg respons i nettovergrep-saker07:30SportSundby-maskineriet er friskmeldt: – Det er noe dritt å se ski på TV07:02VerdenDødstallet stiger etter virusutbruddet i Kina06:54NorgeMann pågrepet etter å ha skutt med hagle i Steinkjer06:13SportMons Røisland tok sølv i X Games: – Jeg har ikke ord06:02VerdenOperaen i Paris åpnet etter uker med streik06:00NorgeDette skjer i dag05:39NorgeDette skjedde i natt05:34NorgeGodstog har kjørt seg fast – Nordlandsbanen stengt05:05SportBilbao-spiss hetset i kampen mot Espanyol04:35NorgeTreåring til sykehus etter brann i bolig i Moss04:35VerdenIran avviser ikke videre forhandlinger med USA04:04VerdenMorales ber om et fritt og rettferdig valg03:30NorgeHareide åpner for å bli statsråd også etter neste års valg02:39NorgeMann skadd i snøscooterulykke i Fyresdal02:16VerdenFN: Flere land har brutt Libyas våpenembargo01:50VerdenBrexit-minnemynt lanseres – denne gang med rett dato01:13ReiseVellykket jomfrutur for Boeings nye langdistansefly01:12NorgeRekordmange statsråder har vært innom Solberg-regjeringen23:55VerdenMinst 30 døde i uvær i Brasil22:22Norge15 år gammel gutt kjørte av veien - fare for at den havner i vannet22:06VerdenOcean Viking har plukket opp over 220 migranter fra Middelhavet21:51Helse og livsstilUroen i Hongkong kan gå hardt ut over den psykiske helsa til innbyggerne20:56VerdenSierra Leones krigsofre: – Sviktet av alle20:33VerdenAstronauter bakte småkaker på romstasjonen20:07SportNorge sikret historisk EM-medalje med knusende seier20:01NorgePolitiet leter etter person etter slagsmål i Oslo sentrum19:44VerdenTallet på jordskjelvofre stiger i Tyrkia - minst 29 døde19:09SportCarlsen: – Jeg trenger en pause nå18:52VerdenJournalist utskjelt av USAs utenriksminister18:19NorgeReineiere tror genetisk viktig ulv har tatt rein17:33VerdenTrumps forsvarere til motangrep mot Demokratene16:33VerdenKina hastebygger virussykehus i kampen mot coronaviruset16:25SportTandrevold sikret norsk 2.-plass på mixedstafetten i Pokljuka16:16PolitikkHareide vil ikke være noen rød klut16:09PolitikkMente Raja var for fersk for tyngre oppgaver16:06PolitikkErna Solberg: Kallmyr visste om dilemmaene rundt antatt syk Syria-gutt15:53Politikk«Klimalekkasje» er en norsk og internasjonal hodepine15:47PolitikkOslo Høyre har vedtatt vern av Lofoten, Vesterålen og Senja15:09SportSyk Eckhoff reiser hjem fra Pokljuka14:31SportNorsk kollaps på parstafetten – Frankrike vant overlegent14:28KulturRein Alexander ble dumpet, men kom inn på skolen som avviste eksen13:29SportRøthe etterlyser råskap i kampen mot Bolsjunov13:27VerdenPolitiet undersøker likfunn utenfor Landskrona i Sverige13:10NorgeTorp: Mann gikk berserk på fly – var amper allerede ved innsjekk i Spania11:45SportHaaland etter drømmestarten: – Helt fantastisk11:39PolitikkRopstad ber om ro rundt Granavolden-plattformen10:52NorgeVarsler stor snøskredfare10:44SportJohaug og Østberg sikret dobbelt norsk i Oberstdorf09:57PolitikkDistriktsfighten mellom Helleland og Vedum er i gang09:52NorgeSolberg: Hatet er blitt mer intenst08:17VerdenNordmenn tror ikke Trump får fortsette - ekspert tror han blir felt av egne løgner07:38NorgeListhaug kaller det provokasjon mot Frp at Raja ble statsråd07:36VerdenKina innfører nasjonalt virus-tiltak blant reisende06:54VerdenMinst 21 funnet døde etter jordskjelvet i Tyrkia06:01VerdenFlere bekreftet døde av lungevirus – smitte oppdaget i nye land06:00NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt04:44VerdenDemokratene advarte igjen mot Trumps maktmisbruk03:48NorgeIngen pågrepet etter voldshendelse i Asker03:36VerdenCoronavirus bekreftet i Australia02:43VerdenBrasils urfolk saksøker president Bolsonaro02:42Helse og livsstilForsker tror skabben lever lenger enn man tidligere har trodd02:27VerdenGiuliani-kontakt hevder å ha opptak hvor Trump beordrer ambassadør oppsagt
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus