Englands nye superpar

Først var det Richard Burton og Elisabeth Taylor, så var det John Lennon og Yoko Ono, deretter var det Victoria og David Beckham. Du vil ikke tro hva som er favoritt-paret nå for tiden...

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Beckhams er skjøvet ned fra tronen, nå er det Peter Andre og Jordans glamour britiske tenåringer higer etter. Beckhams er skjøvet ned fra tronen, nå er det Peter Andre og Jordans glamour britiske tenåringer higer etter.

20.000 engelske ungdommer mellom 12 og 18 år har stemt frem sitt favoritt-kjendispar på det engelske nettstedet mykindaplace.com. Og resultatet?

Fordums popstjerne med varierende suksess Peter Andre, og hans utkårede Jordan, mest kjent for sitt fyldige og opererte frontparti, ble år 2004 hotteste par.

Peter Andre og Katie Price, som hun egentlig heter, traff hverandre i den engelske reality-serien «I'm a Celebrity... Get me out of here!». Serien samlet over 10 millioner briter til skjermen hver eneste uke.

Årets kvinne ble Beyoncé, for andre året på rad. Og årets tapere ble de kvinnene som allerede har toppet minst én taper-liste i år; Rebecca Loos, britiske Abi Titmuss og Britney Spears.

Skuespiller Jude Laws kjæreste, Sienna Miller (23), ble kåret til den mest velkledde kvinnen.

Personvernpolicy