Meny

Gled deg til «Robinson VIP»

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sven O. sa nei, men J-Diva stiller. Å, jada. Det er klart for Kjendis-Robinson.

 Kjendisene inntar Malaysia. (Foto: www.fishntrip.com) Kjendisene inntar Malaysia. (Foto: www.fishntrip.com)

I dag ble det kunngjort hvilke norske, kjente fjes som setter seg på flyet til Malaysia for å delta i «Robinson VIP».

Jan Simonsen, Ole Klemetsen, Lene Elise Bergum, Janne Rønningen og Gry Jannicke Jarlum (eller J-Diva) er alle klare for å forsvare de norske fargene i den skandinaviske delen av Kjendis-Robinson, melder Dagbladet.

«Robinson VIP» er den skandinaviske utgaven av britiske «I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here», hvor blant andre popstjerna Peter André og puppemodellen Jordan var med.

Tre lag fra Norge, Sverige og Danmark skal plasseres på en øy i Malaysia i tre uker.

Det har tidligere ryktes at TV-stasjonen har vært i kontakt med både Sven O. Og Cowboy Laila, men nå ser det altså ut til at disse har takket nei.

Det er imidlertid ikke til å se bort ifra at TV3 har gjort et lite kupp når det gjelder castingen av kjendisene.

 Simonsen har med seg intimservietter til øya. (Foto: www.esc.no) Simonsen har med seg intimservietter til øya. (Foto: www.esc.no)

Her er noen av tingene vi gleder oss til.

Jan Simonsen


Har valgt intimservietter som personlig eiendel og uttaler til Dagbladet at: «Kanskje jeg kan bytte dem bort mot noen sigaretter fra Jannicke». Dette lover jo godt allerede. Bare en samtale mellom Simonsen og divaen burde love god underholdning.

Kanskje de har felles kjente i det homofile miljøet i Oslo? Jannicke er jo blitt et homseikon av dimensjoner, og opptrådt på Oslo-klubber der Simonsen og hans gode kompiser henger. Det skal bli morsomt å se den tidligere Frp-politikeren i hinderløypen. Dersom vi er heldig kan det være at Jan avslører noe saftig sladder rundt Hagen & Co dersom han blir sulten nok.

 Vil J-Diva påkalle utenomjordiske vesener?(Foto:www.j-diva.no) Vil J-Diva påkalle utenomjordiske vesener?(Foto:www.j-diva.no)

J-Diva


Jannicke uten sminke og disipler rundt seg burde være godt nok i seg selv. Vi vet jo allerede fra «Koht VS. Diva» at Jannicke er glimrende TV-underholdning. Men, hvordan takler «The Motherfucking Diva Queen» et liv uten cola og sigaretter? Vil hun påkalle utenomjordiske krefter for å hjelpe Norge fram til en seier? Og ikke minst, kommer hun til å synge «Svake mennesker»? Vi gleder oss.

Ole «Lukkeøye»


 Kommer Ole til å sjarmere med sine lyse lokker? (Foto: www.scandinavian-boxing-rankings) Kommer Ole til å sjarmere med sine lyse lokker? (Foto: www.scandinavian-boxing-rankings)

«Jeg elsker ville dyr! Håper noen av jentene der nede kan vise seg å være av den arten, jeg er jo singel nå», sier Klemetsen til Dagbladet idag. Det er ikke til å se bort i fra at vi gleder oss til å se Klementsens sjarm med egne øyne. Vil han legge sin elsk på Diva, Janne Rønningen eller «Cæsar»- stjernen Bergum?

Foruten dametekke gleder vi oss stort til å se Klemetsens form for konfliktløsning og alliansebygging. Hva skjer når den tidligere voldssiktede «Lukkeøye» blir sulten og forbanna?

 Bergum i bikinien. Nok til å få mange norske menn til å glede seg. (Foto: TV2/Atle Bye) Bergum i bikinien. Nok til å få mange norske menn til å glede seg. (Foto: TV2/Atle Bye)

Lene Elise Bergum

.
— Når jeg ikke får mat og har lavt blodsukker, kan jeg bli skikkelig sinna. Da kan det blir mye bra tv, forteller Bergum i dag. Det kommer til å bli morsomt å se den alltid smilende såpe-stjernen i fullstendig raserianfall. Ellers så har vi tro på Lene som Robinson-deltager. Hun har allerede «reality»- looken inne og er veldig kameravant.

Som «Alex» i «Hotell Cæsar» har hun fått øve seg i intriger, bakvasking og overlevelses-innstinkt. Kanskje tar hun med noen av disse kvalitetene på øya. I tillegg er det sikkert mange menn der ute som gleder seg til å se Bergum i bikini.

 Janne Rønningen får muligens sine illusjoner knust. (Foto: www.kjentfolk.no) Janne Rønningen får muligens sine illusjoner knust. (Foto: www.kjentfolk.no)

Janne Rønningen

.
En av norges morsomste kvinner fortalte pressen i dag at hun ikke skjønner helt hvorfor hun har blitt spurt om å delta: «Jeg er fysisk svak og har relativt lav IQ», sier Rønningen. Man må jo bare digge dama. I tillegg er hun selverklært «blodfan» av J-Diva. Det skal bli interessant å se om det varme forholdet utvikler seg, eller om Jannes illusjoner blir knust under palmene.

Dagbladet: Kjendis-slag på Robinson-øya

Relaterte saker i Magasinet:


Kjente barn leker best
En fryktløs diva
Norsk «Homsepatrulje»?
Sven O. Som «Robinson»?
Ekstrem reality
Ny reality med spøkelser
Paris Hilton shoppet geit
Virkelig reality
Max 15. minutters berømmelse
Mistet konseptet?

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus