Mann i 50-årene fra Kristiansund funnet død ved Averøy

Politiet jobber med å finne årsaken til at en mann i 50-årene fra Kristiansund døde. Mannen ble funnet i fjæra på Averøy torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall. Både kriminalteknikere og taktiske etterforskere arbeider med saken, sier politiadvokat Merethe Falkevik i Møre og Romsdal politidistrikt til Tidens Krav.

Det var en turgåer som oppdaget den døde mannen liggende i vannkanten i nærheten av Røeggen brygge på Sveggøya i 19.30-tiden torsdag kveld. Turgåeren mener liket bar preg av å ha ligget en tid i sjøen.

Foreløpig kan ikke politiet gi flere opplysninger om avdøde eller omstendighetene rundt dødsfallet. Mannen er sendt til St. Olavs hospital for obduksjon, og politiet håper obduksjonsrapporten kan fastslå dødsårsaken.

– Det er ingen som er meldt savnet i området. Vi tør ikke si noe mer før vi vet mer om omstendighetene, sa operasjonsleder Borge Amdam i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB torsdag kveld.

Personvernpolicy