Framstilles for varetekt etter sleggeangrep

Politiet lette søndag formiddag etter to menn som tidligere på dagen gikk til angrep på en bil med slegge og balltre i Holtebygda i Vestfold. Foto: Geir Eriksen / NTB scanpix
Politiet lette søndag formiddag etter to menn som tidligere på dagen gikk til angrep på en bil med slegge og balltre i Holtebygda i Vestfold. Foto: Geir Eriksen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ber om varetektsfengsling av mennene som skal ha gått til angrep på en bilist i Vestfold med slegge og balltre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mennene ble pågrepet søndag etter at de tidligere på dagen skal ha gått til angrep på en bil i Holtebygda i Vestfold. Iført finlandshetter skal de ha slått inn rutene i bilen til en mann med balltre og slegge.

Han hadde forfulgt en mistenkelig bil med henger da den plutselig stanset. Ut kom to menn som gikk løs på mannens bil mens de skrek at han skulle gi dem telefonen sin.

Les mer: Mistenkt pågrepet i Vestfold etter sleggeangrep på bil

Han beskyttet ansiktet mot glasskårene med armene da bilrutene ble knust, og han slapp unna med noen mindre sår på underarmen, melder NRK.

Mennene er siktet for tyveri og trusler. Begge er fra tidligere gjengangere i rettssystemet. Politiet mener de to står bak forsøk på innbrudd i lagerbygninger i Siljan.

Mennene blir framstilt for varetektsfengsling i Tønsberg tingrett tirsdag formiddag.

Les også: 75-åringene er de sikreste i trafikken