To skadde etter skyting i Oslo siktet for medvirkning til drapsforsøk

Politiets innsatsleder Christian Bortne intervjues i Sørkedalsveien på Majorstua i Oslo etter at en person ble skutt. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Politiets innsatsleder Christian Bortne intervjues i Sørkedalsveien på Majorstua i Oslo etter at en person ble skutt. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

De to personene som ble skadd i skyteepisoden på Majorstua i Oslo torsdag, er siktet for medvirkning til forsøk på drap. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De to personene er utskrevet fra sykehus og overført til arresten, opplyser Oslo politidistrikt fredag formiddag.

Det er de to mennene som ble skadd i skyteepisoden i Sørkedalsveien på Majorstua som nå er siktet. Totalt tre personer er pågrepet i saken. Alle er siktet for medvirkning til forsøk på drap.

Politiinspektør Audun Kristiansen i Oslo-politiet opplyser overfor VG at avhørene fortsatt pågår, og at hendelsesforløpet fortsatt er uklart.

De siktede blir mest sannsynlig framstilt for varetektsfengsling lørdag 29. juli.

Politiet meldte torsdag om to skyteepisoder i hovedstaden. Den første på Majorstua i 8-tiden, den andre litt senere på Vålerenga. Politiet mener det kun er snakk om ett åsted, i Sørkedalsveien på Majorstua.

Politiet opplyste torsdag at de tror at mannen som ble funnet på Vålerenga ble skutt på Majorstua og at han kom seg derfra til Vålerenga, muligens med drosje.

Ingen av de to som ble skutt torsdag, ble livstruende skadd.

Les også: Tre personer pågrepet for skyting på Majorstua i Oslo

Mann skutt på Grünerløkka i Oslo