Meny

Fortsatt livstruende for mann funnet i Oslo

20170718. Politi har satt opp sperringer etter at en mann ble funnet blodig på bakken ved Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er alvorlig skadet og ble sendt til Ullevål sykehus. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilstanden for mannen som ble funnet kritisk skadd på Bjerke i Oslo tirsdag, er fortsatt livstruende. Samtidig er politiet nærmere en identifisering av mannen.

– Vi har fortsatt ikke identiteten på det rene, men jobber på spreng med konkrete spor. Vi håper å komme i kontakt med pårørende i løpet av kort tid for å få en bekreftelse, sier Grete Lien Metlid, sjef for seksjonen for alvorlig kriminalitet i Oslo politidistrikt, til NTB.

– Mannen er alvorlig skadd og tilstanden er fortsatt livstruende, opplyser hun. Hun ønsker foreløpig ikke å gi noen flere detaljer om vedkommende av hensyn til pårørende.

Den skadde ble funnet liggende blodig på bakken rundt klokka 15.45 tirsdag ettermiddag av forbipasserende i Refstadsvingen på Bjerke i Oslo. Ut fra skadeomfang og andre opplysninger mener politiet at han er blitt utsatt for en alvorlig kriminell handling.

Les også:  Politiet tror mannen på Bjerke er utsatt for grov kriminalitet

– Vi har ikke foretatt noen pågripelser, men jobber med konkrete opplysninger. Vi har kommet i kontakt med noen vitner og personer i området og har jobbet med etterforskningen av saken gjennom hele natten, sier Metlid.

Hun ønsker ikke å si noe mer om selve hendelsesforløpet, men oppfordrer flere vitner til å melde seg til politiet hvis de har sett noe eller ha opplysninger om det som skjedde i Refstadsvingen 7 i perioden mellom klokka 15 og 16 tirsdag.

– Vi gjennomgår video fra overvåkingskameraer på stedet som er interessante for oss, sier Metlid.

Populært