To siktet etter mistenkelig dødsfall i Steinkjer

To personer, en av dem en kvinne, er siktet etter at en kvinne ble funnet død i Steinkjer fredag morgen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Politiet har startet etterforskning i forbindelse med et mistenkelig dødsfall i dag tidlig i Steinkjer. To personer er pågrepet, opplyser Trøndelag politidistrikt.

En av de pågrepne er avhørt i løpet av formiddagen, men politiet ønsker ikke å si noe om hva som er kommet ut av avhørene. Den andre sitter i avhør. De to ble begge pågrepet på et annet sted enn boligen der kvinnen ble funnet.

– Personene er siktet for å uaktsomt ha forvoldt en annens død, sier etterforskningsleder Leif Gundersen til VG.

Nekter straffskyld

Til Adresseavisen opplyser advokat Anders Kjøren, som representerer en av de to pågrepne, en kvinne, at hun avviser å ha noe med dette å gjøre.

– Hun nekter straffskyld, sier Kjøren.

Kvinnen ble funnet død i en bolig i utkanten av Steinkjer sentrum. Det bor flere personer i boligen, skriver Trønder-Avisa. Det skal være to kvinner og en mann som har tilhold i boligen.

– Vi fikk meldingen klokken 5 i dag tidlig. Denne kom fra personer på stedet, sier etterforskningsleder Gundersen til avisen.

Ambulansepersonell ga livreddende førstehjelp da de ankom stedet, men måtte erklære kvinnen død.

Relasjon

Gundersen sier siktelsen er tatt ut automatisk, og at de gjør undersøkelser for å finne ut hva som har skjedd. Kriminalteknikere har undersøkt boligen.

– Vi vet ennå ikke hvor lang tid det tar, men vi undersøker om dette er et naturlig dødsfall eller om det er en kriminell handling. Det er en relasjon mellom avdøde og de to siktede, men jeg ønsker ikke å si noe mer om det på dette tidspunktet, sier han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært