Mistenkelig dødsfall i samme bygningskompleks der en mann ble funnet skadet fredag

Illustrasjonsfoto. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lørdag kveld fikk politiet beskjed om at en person var funnet død i Odins gate i Skien sentrum, i samme bygningskompleks der en mann ble funnet alvorlig skadet dagen i forveien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Skien i Telemark har igangsatt etterforskning av et mistenkelig dødsfall som ifølge politiets egen Twitter-konto ble meldt inn klokken 21:20 lørdag kveld:

– Vi kan ikke gå ut med detaljer om saken ennå. Det er for tidlig. Det vi kan si er at en person ble funnet død i Odins gate i Skien, sier politiadvokat Guro Siljan til NTB i 23-tiden lørdag.

Operasjonsleder Lene Nordbø i Sør-Øst politidistrikt sier til VG at flere patruljer er ute og jobber både med rundspørring i området, avhør av vitner og hundesøk.

– Det er ingen som er pågrepet, ingen som er mistenkt eller siktet for noe som helst. Vi anser dette som et mistenkelig dødsfall og jobber videre med det nå, sier Nordbø.

Les også: Mann funnet alvorlig skadd i leilighet i Skien

Fredag ble en mann i 50-årene funnet med alvorlige hodeskader i en leilighet i samme gate i Skien sentrum. Politiet mistenker at mannen ble utsatt for vold, men har ingen mistenkte i saken.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er snakk om to ulike personer. Hvorvidt disse to sakene har en sammenheng må vi undersøke, forklarer Siljan til NTB.

Mannens helsetilstand er fremdeles alvorlig.

– Han har ikke latt seg avhøre. Derfor er det vanskelig å svare på om det var en ulykke eller en voldshendelse, forklarer Nordbø.

Det var en nabo som fant mannen og meldte fra til nødetatene klokken 20.43. Ettersom det har vært en del bråk i leilighetskomplekset tidligere, ønsket ambulansen å ha med seg politiet. Da politiet kom til stedet var utgangsdøren åpen.

Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken, og rundspørringer i nabolaget har ikke gitt noen ledertråder om hva som kan ha skjedd med mannen. Tidligere lørdag kveld gikk politiet ut og ba om tips fra publikum.

– Vi ønsker tips i saken om noen har sett unormal aktivitet eller observasjoner av folk eller biler i området rundt Odins gate i Skien sentrum fredag kveld, opplyste operasjonsleder Lene Nordbø i Sør-Øst politidistrikt til NTB.