Tre personer pågrepet i Troms etter ran og innbrudd

Troms politidistrikt har pågrepet tre personer i Sand i Troms. Personene er siktet for innbrudd i Ersfjord natt til tirsdag og var etterlyst for ran i Finland. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om et innbrudd hos Lerøy Aurora i Ersfjord i sekstiden, skriver NRK . På stedet ble også en svenskregistrert grønn Audi A6 observert, opplyser operasjonsleder Frode Stende ved Troms politidistrikt til Nordlys.

Politiet ser innbruddet på Kvaløya i sammenheng med en væpnet ran i et hus ved Kilpisjärvi i Finland i tretiden natt til tirsdag. Politiet tror de samme ranerne har brutt seg inn hos Lerøy Aurora. Like før klokken ni skriver politiet på Twitter at personene er pågrepet.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy