Mann knivstukket på Galgeberg i Oslo

En mann er pågrepet etter at han knivstakk en annen mann i lysken på Galgeberg i Oslo mandag kveld. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
En mann er pågrepet etter at han knivstakk en annen mann i lysken på Galgeberg i Oslo mandag kveld. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann i 50-årene er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket i lysken på Galgeberg i Oslo. Politiet har pågrepet gjerningsmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Politiet var på Galgeberg Corner i forbindelse med ordensforstyrrelse knyttet til en ungdomsgjeng. Mens politiet var der ble en mann knivstukket i beinet. Gjerningsmannen ble pågrepet og førstehjelp ble igangsatt, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Det skal ifølge Aftenposten være to menn i midten av 50-årene som var involvert i hendelsen. Den skadde mannen er sendt til sykehus, og tilstanden hans beskrives som alvorlig, men ikke livstruende. Politiet har kontroll på åstedet og på kniven som ble brukt i hendelsen.

Foranledningen for knivstikkingen er foreløpig ikke kjent, og det er ikke klart om de to mennene var gjester på utestedet eller ikke.

Knivstikkingen og bråket med ungdomsgjengen behandles som to separate forhold.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært