Kvinne anmeldte overfallsvoldtekt i Trondheim

SØKER VITNER: – Vi ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha gått forbi og kanskje ikke oppfattet hva de har vært vitne til, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i politiet i Sør-Trøndelag.
SØKER VITNER: – Vi ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha gått forbi og kanskje ikke oppfattet hva de har vært vitne til, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i politiet i Sør-Trøndelag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En kvinne har anmeldt en overfallsvoldtekt i Trondheim natt til søndag. Politiet ønsker å komme i kontakt med mulige vitner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Sør-Trøndelag meldte om hendelsen på Twitter klokken 5.30 natt til søndag. Kvinnen skal ha blitt overfalt og voldtatt av to menn ved Blomsterbua på Solsiden i Trondheim sentrum. Politiet har foreløpig ingen beskrivelse av gjerningspersonene.

– Vi er tidlig i etterforskningsfasen. Men det er et sterkt beferdet område, så vi ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha gått forbi og kanskje ikke oppfattet hva de har vært vitne til, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i politiet i Sør-Trøndelag til NTB.

Ifølge Kimo er de to gjerningspersonene ukjent for kvinnen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden