Vitnet hevdet Cappelen fortalte ham om politisamarbeid

Et av vitnene i Cappelen/Breivik-saken sa i retten onsdag at han har hørt rykter om at Cappelen hadde hatt kontakt med en politimann helt siden slutten av 90-tallet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Et av vitnene i Cappelen/Breivik-saken sa i retten onsdag at han har hørt rykter om at Cappelen hadde hatt kontakt med en politimann helt siden slutten av 90-tallet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Et av vitnene i Cappelen/Jensen-saken sa i retten onsdag at han har hørt rykter om at Cappelen hadde kontakt med en politimann helt siden slutten av 90-tallet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han sa videre at de første ryktene kom fra "Rørleggeren", som skal ha fortalt at han at hadde pusset opp badet til en politimann, ifølge Dagbladet.

– Jeg kjente til oppussing av badet. "Rørleggeren" nevnte det flere ganger, fordi han mente det var en ubehagelig situasjon å være i. Det var ubehagelig fordi han visste at en politimann eide huset, sa den 50 år gamle mannen.

Onsdag ettermiddag skal først Cappelens 29 år gamle sønn og deretter Cappelens kone innta vitneboksen.

Kona ble pågrepet i 2013, men er løslatt. Sønnen ble i Asker og Bærum tingrett dømt til halvannet års fengsel for heleri i samme sak som hans far ble dømt i.

Les også: Cappelens rørlegger stilte som vitne - klarte ikke forklare seg

Samleside: Her finner du alt om saken mot Jensen og Cappelen

Personvernpolicy