Innbruddstyv måtte reddes av politiet

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En innbruddstyv som prøvde å rømme fra et vindu i andre etasje på Møllergata skole i Oslo, ble stående fast og måtte reddes ned. Neste stopp blir arresten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Forbipasserende hørte det single i glass og så en formentlig tyv inne i bygget. Vi sendte flere patruljer til stedet, og da klatret mannen ut av vinduet og ble stående fast på en smal avsats, forteller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB. Politiet rekvirerte stigebil fra brannvesenet.

– Det endte med at vi sendte opp mannskaper i stigebil med kurv og fikk hanket ham ned, sier Jøkling.

Politiet fikk meldingen om innbruddet på skolen klokken 1.09 natt til fredag, og de undersøker om det er flere inne i bygget eller hva mannen forsøkte å få med seg. Mannens identitet er så langt ikke kjent, men han vil ifølge operasjonslederen bli satt i arrest.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden