Notodden: – Drapsmann skal ha brukt anabole steroider

En 42 år gammel snekker ble drept av en ansatt inne på pauserommet på Maxbo-varehuset på Notodden lørdag ettermiddag. Foto: Kjell Aulie / NTB scanpix
En 42 år gammel snekker ble drept av en ansatt inne på pauserommet på Maxbo-varehuset på Notodden lørdag ettermiddag. Foto: Kjell Aulie / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

22-åringen som drepte en 42 år gammel mann i Maxbo-varehuset på Notodden skal det siste året ha brukt anabole steroider.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser flere bekjente av 22-åringen til avisa Telen.

Mannen skal ha begynte å bruke steroidene i forbindelse med at han begynte å trene igjen for litt under ett år siden, sier en bekjent av ham til avisen.

Flere andre bekjente bekrefter at 22-åringen har hatt synlige resultater av treningen. De sier også at mannen sa at framgangen kom av at han dopet seg.

– Han drev bare med styrketrening og var opptatt av hvordan man kunne bli stor og sterk. Han kunne kanskje kalles litt lubben, men etter hvert ble det mye muskler, sier en bekjent.

Les også: Drept 42-åring stanset trolig et drapsforsøk i 2006

Politiet opplyser til Telen at de ikke er kjent med at mannen har brukt slike midler.

– Vi har ingen spor rundt dette i våre systemer, sier politiadvokat Kjell Ove Ljosåk i Sør-Øst politidistrikt.

Fra før av er det blitt kjent at mannen skal ha vært fascinert av makabre videoer på nettet, blant annet videoer der IS halshogger sine ofre. 42-åringen skal ha reagert på at 22-åringen så på slike videoer på jobben.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden