Svensk politi jakter på fire menn etter brutalt dobbeltdrap

Se video fra åstedet.

Svensk politi har ennå ikke pågrepet noen etter det brutale kafémordet i drabantbyen Rinkeby i Stockholm. To menn i 20-årene, angivelig brødre, ble skutt mens de satt og spiste, ifølge svenske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser at det er snakk om minst to gjerningsmenn, mens Aftonbladet skriver at politiet jakter på i alt fire menn.

– Det finnes mange teorier om hva som har skjedd, men vi vil ikke kjøre oss fast i ett spor, sier politiets talsmann, Mats Eriksson, til nyhetsbyrået TT.

Politiet kunne lørdag formiddag ikke bekrefte at ofrene var brødre ettersom de ennå ikke var identifisert.

Flyktet

Eieren av kafeen har fortalt til Aftonbladet at de to mennene ble beskutt da de satt og spiste ved ett bord. De flyktet deretter inn i oppvaskrommet, men gjerningsmennene skal ha fulgt etter dem, ifølge kaféeieren, som selv ikke skal ha vært til stede.

Ifølge Aftonbladets kilde ble ett av ofrene skutt i hodet. SVT opplyser at flere menn med maskingevær skal ha kommet inn på kafeen og skutt personene som satt ved et bord. To til tre gjerningsmenn i 20-25-årsalderen forlot åstedet i en hvit bil, oppgir samme kilde. De skal ha brukt både automatvåpen og pistol.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden