Meny

Krever fire ukers varetekt etter Torshov-dødsfall

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ber om fire ukers varetekt for de to siktede etter funnet av en død mann på Torshov i Oslo mandag.

Begge de siktede, en iransk mann på 50 år og en norsk kvinne på 30 år, ble pågrepet onsdag og siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge. Den 33 år gamle svenske mannen var blitt funnet utenfor en boliggård på Torshov, liggende under noe papp. Den foreløpige obduksjonen viste at mannen hadde ligget død en viss tid før han ble funnet.

Onsdag ble de to siktede pågrepet etter at politiet hadde gjort etterforskning i nærmiljøet.

– De siktede blir fremstilt for varetektsfengsling i dag, og politiet begjærer fire ukers fengsling med brev- og besøksforbud, delvis isolasjon og medieforbud, sier politiadvokat Sturla Henriksbø til NTB.

Fengslingsmøtene vil gå i Oslo tingrett fra klokka 14.

Populært