Drapstrussel ble liggende på Listhaugs FB-side

Det er innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (bildet) og hennes politiske rådgiver Espen Teigen som styrer Facebook-siden. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Det er innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (bildet) og hennes politiske rådgiver Espen Teigen som styrer Facebook-siden. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En drapstrussel mot muslimer som en person fredag skrev på innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaugs (Frp) Facebook-side, ble ikke slettet før søndag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Dagsavisen la en person ut følgende kommentar på Facebook-siden til Listhaug fredag kveld: «Steng de norske grensene, frigjør helten Anders Breivik og la oss begynne å drepe alle de jævla muslimene, geiteknullerne som allerede er i Norge. Heil Breivik!».

Først søndag morgen ble kommentaren, som var skrevet på engelsk, slettet, skriver Dagsavisen.

Det er Listhaug selv og hennes politiske rådgiver Espen Teigen som styrer Facebook-siden. Teigen skriver i en SMS til Dagsavisen at kommentaren ble fjernet så fort de ble gjort oppmerksomme på den, og at brukeren er utestengt.

På spørsmål om hvorfor de lot kommentaren ligge på Facebook i nærmere to døgn, skriver Teigen følgende:

– Vi gjør vårt beste med å slette, motsi og utestenge brukere som kommer med kommentarer som er over grensen, men det er hundrevis av kommentarer og et voldsomt trøkk, og vi klarer ikke å rekke over alt hele tiden.

Les også: Listhaugs hyggeprat med islamfiendtlige Ronny Alte

Listhaug advarer mot nikab i Norge

Listhaug ikke helt trygg på Grønland