Kannibalfrykt i fengsel i Venezuela:– To fanger ble drept, partert og servert til medfanger

Se video.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Venezuelanske myndigheter etterforsker grusomme beskyldninger om at kannibal drepte to innsatte og serverte kjøttet til medfanger. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I arresten på politistasjonen i byen San Cristobal ble Anthony Correa og Juan Carlos Herrera drept i begynnelsen av oktober, etter mye uro og opprør i fengselet.

Politiet etterforsker nå beskyldningene om at de to ble drept, før de ble partert og kroppsdeler servert til medfanger.

– Tvang fangene til å spise kjøttet

De grusomme opplysningene har de dreptes familier fått gjenfortalt av andre fanger.

– De knivstakk sønnen min, hang ham opp for å la blodet renne av, før de ba en mann om å partere ham. De gjorde det samme med en annen ung mann, forteller Herreras far til nyhetsbyrået Reuters.

Correas mor, Luz Sepulveda, oppdaget at sønnen hverken sto på listen over fanger eller listen over fanger som var overført til andre fengsler da hun en dag besøkte politistasjonen. Etter mye uro i det overfylte fengselet var hun bekymret for sønnen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Min sønn ble angivelig torturert og drept. De tvang fangene til å spise kjøttet deres. Hvordan kan man beskrive slik ondskap? Min sønn var i fengsel og hadde dokumentert god oppførsel, sier hun til Reuters.

Les også: USA kritiserer Venezuela for fengsling av opposisjonsleder

Nektet å spise – fikk fingrene kappet av

Begge familiene hevder en selverklært seriemorder og kannibal, kjent i Venezuela som «People Eater», ble brukt av en gjeng andre fanger for å lemleste de to mennene.

Myndighetene har bekreftet to dødsfall, men ikke omstendighetene rundt. I tillegg er seks politibetjenter arrestert mistenkt for å ha hjulpet de innsatte.

En lokal politiker, Franklyn Duarte, hevder han sitter på en video som viser kannibalismen. Han forteller også at noen fanger ble tvangsforet med kroppsdeler. De som nektet fikk fingrene kappet av.

Gjengopprør er vanlig i venezuelanske fengsler, og våpen og narkotika er ikke uvanlig å finne i de overfylte cellene.

Les også: Venezuelas president truer med å fengsle fabrikkeiere