Mann som knivstakk politimenn har rømt

Mannen som knivstakk to polititjenestemenn i Vennesla sentrum i fjor, rømte mandag fra Sørlandet sykehus i Kristiansand. Arkivfoto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Mannen som knivstakk to polititjenestemenn i Vennesla sentrum i fjor, rømte mandag fra Sørlandet sykehus i Kristiansand. Arkivfoto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann som knivstakk to politimenn i Vennesla i november i fjor, har rømt fra psykiatrisk avdeling ved Sørlandet sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helt siden ellevetiden mandag har politiet forsøkt å finne mannen, skriver Fædrelandsvennen.

Det var fredag 20. november i fjor at mannen knivstakk en politistudent og en politimann i Vennesla sentrum. Mannen var ifølge vitner iført finlandshette og sto ved en minibank og tok ut penger da de to polititjenestemennene i sivil gikk bort til ham. Plutselig angrep han dem med en kniv, og en av dem ble stukket i halsen. Begge politifolkene ble skrevet ut fra sykehus tre dager senere.

Les også: 28-åring siktet for drapsforsøk på politimenn

Mannen har vært innlagt ved psykiatrisk avdeling ved Sørlandet sykehus i Kristiansand fram til han klarte å rømme mandag.

– Vi har vurdert det til at han ikke utgjør fare for allmennheten og etterlyser ham derfor ikke med navn og bilde, sier etterforskningsleder Petter Sandell ved Kristiansand politistasjon.

Sykehuset går nå gjennom sine rutiner.

Les også: Politifolk alvorlig skadd i knivstikking i Vennesla

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært