Kvinne siktet for drapsforsøk med musegift

En kvinne i slutten av 20-årene er siktet for å ha forsøkt å ta livet av sin ektemann ved hjelp av musegift.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen ble varetektsfengslet i fire uker 19. september. Oslo-politiet mener det er skjellig grunn til å mistenke kvinnen for drapsforsøk på sin tolv år eldre ektemann, skriver VG.

– Dette er en sak som nå krever mye undersøkelser, og vi jobber også med å få et avhør av kvinnen til uken. Vi kan på det nåværende tidspunkt ikke gi noen kommentarer i saken av hensyn til etterforskningen, sier politiadvokat Christian Hatlo til avisen.

Ifølge politiet kjøpte kvinnen musegift i en Jernia-forretning. Ektemannen ble alvorlig syk etter forgiftningen og måtte få legehjelp på sykehus. Eksperter skal nå hjelpe politiet med å fastslå hvor farlig giftdosen mannen fikk i seg, var. Foreløpig ønsker ikke politiet å gå nærmere inn på hvordan mannen fikk i seg giften.

Ifølge VG ringte kvinnen selv AMK og fortalte at ektemannen var syk. Deretter varslet helsevesenet politiet om at noe kunne være galt. Etter å ha undersøkt parets bolig mente politiet det var skjellig grunn til å mistenke henne for drapsforsøk på ektemannen.

Etter det VG får opplyst stusser politiet på hvorfor det i det hele tatt ble kjøpt inn musegift ettersom paret bor i en leilighet av nyere dato, og som ligger høyt plassert i leilighetsbygget.

– Min klient nekter straffskyld. Utover det har jeg ingen kommentar til saken, sier kvinnens forsvarer, advokat Morten Furuholmen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært