Dømt til fengsel for voldtekt etter Tinder-treff

En 22 år gammel mann er i Nord-Troms tingrett dømt til fengsel i tre år og åtte måneder for voldtekt av en kvinne han møtte på dating-appen Tinder. Foto: Jarl Fr. Erichsen / NTB scanpix
En 22 år gammel mann er i Nord-Troms tingrett dømt til fengsel i tre år og åtte måneder for voldtekt av en kvinne han møtte på dating-appen Tinder. Foto: Jarl Fr. Erichsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 22 år gammel mann er i Nord-Troms tingrett dømt til fengsel i tre år og åtte måneder for voldtekt av en kvinne han møtte på dating-appen Tinder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter å ha snakket med den ett år yngre kvinnen på nettsamfunnet i flere måneder møttes de to i Tromsø 1. november i fjor. De dro så hjem til kvinnen, skriver NRK.

I retten forklarte kvinnen at de var enige om å ha delvis seksuell kontakt, men at samleie ikke var greit. Etter å ha lagt seg til å sove skal mannen ha revet av henne undertøyet og tvunget seg til samleie.

I tingrettens dom står det at det har vært seksuell kontakt før selve voldtekten, og at dette taler i formildende omstendighet.

Mannen ble i tillegg til fengsel dømt til å betale kvinnen 150.000 kroner i oppreising.