Siktelsen mot drapssiktet ektemann utvidet

<p>Den 35 år gamle kvinnen ble knivstukket på en gangvei i nærheten av avkjørselen mot Lindebergåsen fra E6. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)</p>
Den 35 år gamle kvinnen ble knivstukket på en gangvei i nærheten av avkjørselen mot Lindebergåsen fra E6. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Den 42 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin kone på en gangvei på Trosterud i Oslo i juni, er også siktet for mishandling, skriver Dagbladet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siktelsen er utvidet til å også gjelde mishandling i nære relasjoner, og det er ifølge politiet snakk om både fysisk og psykisk mishandling som ikke er blitt anmeldt.

– Gjennom etterforskningen har vi fått opplysninger om at siktede gjennom en periode på flere år skal ha mishandlet sin ektefelle og sine barn, sier politiadvokat Sturla Henriksbø til avisen.

Bakgrunn: Trebarnsmor på Trosterud drept med kniv

Forsvarer Brynjulf Risnes sier hans klient nekter straffskyld for å ha mishandlet sin kone og deres tre barn. 42-åringen har erkjent drapshandlingen, men erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen.

Den 35 år gamle kvinnen ble knivstukket på en gangvei i nærheten av avkjørselen mot Lindebergåsen fra E6 den 14. juni. Flere personer var vitne til knivstikkingen, og den siktede ble pågrepet i direkte tilknytning til åstedet og erkjente da å være gjerningspersonen.

Den drapssiktede mannen er norsk statsborger, opprinnelig fra Afghanistan. Den drepte kvinnen er russisk borger.

Les også: Drapssiktet ektemann varetektsfengslet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært