Meny

Fem menn i voldsom slåsskamp i Bergen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre menn er pågrepet for skadeverk, vold, trusler og besittelse av narkotika etter at fem menn var i et voldsomt slagsmål i en leilighet i Bergen.

Vest politidistrikt rykket ut med flere patruljer klokken 01.40 natt til torsdag da fem menn med nordafrikansk opprinnelse i alderen 18 til 30 brøt ut i et slagsmål i en leilighet i Løvstakkveien i Bergen.

– Naboene ringte og meldte fra om et voldsomt spetakkel hvor tre av mennene har kommet på døren til de to som bor der og gått til angrep. Bråket skal da ha tatt seg ut i gangen og videre ut på veien hvor det ble kastet stein og endt i en voldsom slåsskamp, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen til NTB. Kjøkkenet i leiligheten er rasert og vinduer knust.

Les også:  En person til sykehus etter slåsskamp i Oslo

Politiets teori er at det er snakk om et internt narkooppgjør, og mennene er kjenninger av politiet.

– Da politiet kom til stedet stakk alle av og det ble søkt i området med flere patruljer. Så langt har vi fått tak i tre av mennene. Det ble gjort funn av både kniv, sabel, balltre og narkotika på disse mennene, sier Dahl-Michelsen.

Populært