Meny

Mann døde etter å ha blitt funnet hardt skadd i omsorgsbolig:

Sannsynligvis ikke noe straffbart bak dødsfall i Trondheim

Mannen i 50-årene ble funnet livstruende skadd i Trondheim mandag kveld. Sent tirsdag opplyser St. Olavs at mannen døde. Foto: Ole Martin Wold (NTB scanpix)
Mannen i 50-årene ble funnet livstruende skadd i Trondheim mandag kveld. Sent tirsdag opplyser St. Olavs at mannen døde. Foto: Ole Martin Wold (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har sannsynligvis ikke skjedd noe straffbart i forbindelse med at en 57 år gammel mann døde av skadene han ble funnet med i en omsorgsbolig i Trondheim mandag, opplyser politiet.

Mannen ble funnet i 18-tiden mandag. Han hadde alvorlige hodeskader og det politiet omtalte som betydelige skader på andre deler av kroppen. Mannen ble sendt til St. Olavs hospital, men livet sto ikke til å redde. Tirsdag kveld døde mannen av skadene.

Bakgrunn: Mann funnet livstruende skadd i Trondheim

Kan ha falt

Etterforskerne holder alle muligheter åpne for hva som kan ha tilstøtt mannen. Momyr sier det er teoretisk mulig at skadene kan ha blitt påført på grunn av et uhell eller et illebefinnende, så vel som noe annet.

Tirsdag ble flere vitner avhørt og overvåkingsvideoer fra området ble gjennomgått, uten at politiet kom nærmere et svar på spørsmålet om det har skjedd noe kriminelt. Onsdag ville også ettersøkningshund bli satt inn i arbeidet rundt boligen.

Vasket

Etterforskningsleder Anders Sunde-Eidem sier til NRK onsdag at mannens leilighet i Kong Carl Johans arbeidsstiftelse ble vasket av personalet i huset etter at han ble funnet.

– Deres vurdering var at det var en ulykke, og det ble foretatt rengjøring i leiligheten. Det kan gjøre de tekniske undersøkelsene vanskeligere, men likevel kan vi få de svarene vi trenger for å komme til en konklusjon. Kriminalteknikerne har utstyr som vil avdekke blod i leiligheter som er vasket, sier Sunde-Eidem.

– Vi fortsetter med undersøkelser på åstedet og ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha observert noe, eller som har informasjon knyttet til hendelsen, sier etterforskningslederen.

Populært