Meny

To unge gutter pågrepet for mulig ran i Oslo

Politiet i Oslo etterforsker et mulig barneran der gjerningspersonene skal være mindreårige. Fornærmede har ikke meldt seg. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet to mindreårige gutter mistenkt for å ha begått et ran på Hasle i Oslo torsdag ettermiddag. Ransofferet har ikke meldt seg.

Pågripelsene er gjort på bakgrunn av vitneopplysninger, og politiet setter lit til hav vitnene har forklart.

– Vi fikk melding klokken 16.06 da flere vitner meldte om observasjon av fem-seks ungdommer som tok på seg finlandshetter og var bevæpnet med noe som kunne være en kniv, sier operasjonsleder Line Scott i Oslo politidistrikt til NTB.

Det mulige ranet skal ha skjedd på Haslevangen i Oslo, men vitneforklaringene er noe forskjellige når det gjelder selve ranet og hvordan de antatte gjerningspersonene kom seg unna.

– Noen mener at det var en ung jente som ble ranet, andre mener det var en guttegjeng. Noen sier at gjerningspersonene løp fra stedet, andre at de kjørte vekk i bil, så etterforskningen har vært litt komplisert, sier Scott.

En av politipatruljene som ble sendt ut, kom over en gutt som er under den kriminelle lavalder. Han skal nå avhøres sammen med sine pårørende. Barnevernet er rutinemessig informert.

Populært