Tiltalte i Kristin-saken fortsetter sin forklaring

Mannen som er tiltalt for å ha drept tolv år gamle Kristin Juel Johannessen for 17 år siden, fortsetter sin forklaring når retten settes igjen onsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

39-åringen begynte på sin forklaring tirsdag ettermiddag, men rakk da bare å komme inn på sine aktiviteter i dagene før barnedrapet i Larvik. Blant detaljene statsadvokat Per Halsbog grov i, var hvilke klær mannen hadde til rådighet under en båttur på Farrisvannet dagen før jenta ble funnet drept.

Når han fortsetter utspørringen onsdag, vil han trolig komme inn på observasjoner vitner har gjort av ham samme dag og kveld. Flere vitner mener det var ham de la merke til på steder som aktor knytter til saken.

Fra forsvarerens side er det varslet at det vil bli problematisert hvor sikre vitnenes beskrivelser er. Advokat Brynjar Meling vil etter alt å dømme komme i gang med sin utspørring i løpet av onsdagen.

Følg direkteoppdateringer fra retten her:

Personvernpolicy