Politiet offentliggjør bilder etter voldsepisode i Oslo

Politiet ønsker fortsatt å komme i kontakt med vitner etter en voldsepisode på Rathkes plass. Foto: Politiet / NTB scanpix
Politiet ønsker fortsatt å komme i kontakt med vitner etter en voldsepisode på Rathkes plass. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ingen personer er pågrepet etter voldsepisoden ved et utested på Grünerløkka i Oslo natt til lørdag. En person er kritisk skadd etter hendelsen. Politiet går nå ut med bilder av de antatte gjerningsmennene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Voldsepisoden skjedde klokken 3.30 natt til lørdag ved Rathkes plass på Grünerløkka. Konflikten starter utenfor Ocean Café Bar og utviklet seg til en slåsskamp der en person ble liggende igjen på bakken.

– Vitner har forklart at det skal ha vært opptil tre gjerningsmenn. Disse mennene skal ha vært i følge med en kvinne som var iført en lys topp og lys jakke. Vitner har forklart at mennene og kvinnen satt sammen ved et bord inne på Ocean Café Bar før hendelsen, skriver politiet i en pressemelding onsdag.

Politiet ber personer som har kunnskap om hvem disse personene er, om å ta kontakt med Oslo politidistrikt. I forbindelse med dette offentliggjøres nå bilder fra et overvåkingskamera av de tre mennene som skal ha deltatt i slåsskampen.

De ber også kvinnen som var i følge med de tre antatte gjerningspersonene om å melde seg for politiet. Politiet vurderer fortløpende å sende ut bilde av denne kvinnen.

Personen som ble skadd ligger fortsatt på Ullevål sykehus. Tilstanden er kritisk.

Personvernpolicy