310 hunder måtte leve blant rotter og egen avføring

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hundene ble funnet på en eiendom i april. Denne uken ble eierne tiltalt for dyremishandling. – Vi har aldri sett noe lignende, sier sheriffen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

6. april i år ble 310 hunder reddet ut fra fire bygninger på en eiendom i Maryland i USA, som tilhørte Susan og Robert Murphy. Denne uken ble de to tiltalt for dyremishandling på 84 punkter.

– Vi tiltalte dem for alt vi kunne tiltale dem for, sier den lokale sheriffen Mike Lewis, ifølge lokalavisen delmarvanow.com.

Les også: Mirakel-valp reddet fra dyremishandling

Avføring klistret til pelsen

Hundene bodde under noe som best kan beskrives som umenneskelige forhold. De fleste hadde ting som lekegrinder eller plastboller til bur, og de fire bygningene var fulle av hundenes egen avføring, som hadde klistret seg til pelsen til mange av dyrene.

– Det stinket så fælt at øynene mine sved. Det var så ille. Vi måtte bytte på å gå inn i huset fordi øynene våre sved så fælt, sier en politimann som jobbet med å fjerne hundene fra området den 6. april, til KameraOne.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vannskålene sto tomme og det bodde rotter på området.

Les også: Eieren teipet igjen hundens munn da den bjeffet

Fant beinrester etter døde hunder

Den lokale sheriffen, Mike Lewis, sier det er det verste tilfellet av dyremishandling han har vært borti.

– Det var beinrester etter mange døde hunder i bygningene, samt flere små valper som hadde gnagd av egne kroppsdeler av sult, sier Lewis under en pressekonferanse.

Sheriffen sier videre at de fleste hundene var i dårlig form og trengte tilsyn fra veterinær.

Les også: Dette har du lov til om du ser en hund innelåst i en varm bil

Visste ikke hvor mange hunder de eide

Ifølge rettsdokumenter skal Susan Murphy ha sagt at hun ikke visste hvor mange hunder hun og ektemannen hadde på eiendommen. Murhpy skal også ha sagt at hun forsøkte å ta seg av alle hundene, men at det var «for mye». Paret eide hundene for å drive oppdrett og salg.

Strafferammen for hvert tiltalepunkt er satt til 90 dager, men dersom Susan og Robert Murphy blir funnet skyldig på alle 84 punkter, kan de risikere opptil 20 år i fengsel.

Kun en av hundene måtte avlives, og alle utenom 27 har blitt adoptert til nye hjem.

Les også: Hund slept nesten to kilometer etter eierens bil