Meny

Gatebil-treff: travel natt for politiet i Østfold

FYLL OG VOLD: En bil «drifter» under motorfestivalen Gatebil på Rudskogen i Østfold fredag kveld. Det var det noen av tilskuerne som gjorde også. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet pågrep natt til søndag 13 personer for fyll og grov vold under Gatebil-treffet på Rudskogen i Østfold.

Gatebil-festivalen inneholdt natt til søndag mer enn bare bil og motor. Politiet i Østfold pågrep 13 personer, og rakk bare å ta de verste tilfellene.

– Det har vært veldig mye fyll med hva det medfører av problemer, sier operasjonsleder Ingar Signebøen i Øst politidistrikt til NRK.

Les også: Far og sønn (18) bygget bilen på rekordtid

Søndag morgen opplyser Signebøen at de har pågrepet eller innbrakt 13 personer, både for ren beruselse og for til dels grov uprovosert vold.

– Vi har nettopp pågrepet tre personer som har påført minst fem fornærmede skader, som brukket kjeve og utslåtte tenner, sier operasjonslederen søndag morgen.

Han tror det pene været har gitt utslag i nivået på festingen. Gatebiltreffet samler rundt 40.000 mennesker de tre dagene arrangementet varer.

Arrangementet har pågått siden torsdag, og det har ikke vært registrert noen alvorlige hendelser før den siste natten.

Les også: Gatebil-Asmin: – Rullestol var aldri noe alternativ

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus